Jornada espatllada per la pluja a 3a Catalana

Només el Pla d'en Boet va puntuar, La Llàntia va perdre i el derbi no es va jugar

El plat fort de la 3a Catalana de futbol era el derbi entre Molinos i Mataronesa, però va quedar suspès per la pluja i el mal temps, igual que algun altre partit de la jornada.

Sí que van jugar els altres dos equips mataronins, que ho feien fora de Mataró i el Pla d'en Boet va treure un bon punt del camp d'un rival directe, mentre que La Llàntia va perdre.

Futbol Pla d'en Boet - Cabrera

CABRERA 1-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Fernàndez, Moussa (Javi Rodríguez 71'), Marc Palau, Valencia, Eric (Carrasco 89'), Silva, Ito Palanco (Hamza 89'), Àlex Palau, Carlos Gonzàlez (Valle 71').

El Pla d'en Boet va treure un bon puntet de Cabrera, davant un equip que estava, i continua estant, un punt per sota. D'aquesta manera els de Pla d'en Boet es mantenen fora de la zona de descens després de tres jornades sense perdre. Amb aquest empat a més tenen el golaverage favorable sobre el Cabrera, ja que a la primera volta van guanyar a Mataró per 6-1.

El partit va ser molt disputat, però de qualitat reduïda a causa de les condicions climatològiques. Els dos gols van arribar a la primera part. Primer van marcar els cabrerencs i una mica abans de la mitja hora va empatar Moussa Traoré.

PREMIÀ DE DALT 2-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Picó, Blasco, Chamarro (Sergio Cobo 46'), Sergio López, Jordi Cano, Ibra, Isra, Alexis (Jerreh 65'), Diallo, Toni Martin (Ángel Vega 46'), Ibu.

L'equip verd va perdre al camp d'un rival directe i queda ja molt lluny dels dos llocs de privilegi que poden aspirar a l'ascens, mentre que els premianencs es mantenen encara amb aspiracions.

L'equip premianenc es va avançar als 24' i després, ja a la segona part, es va fer un gol en pròpia porta que va donar l'empat als llantiencs. Ja en temps afegit David Villanueva, que ja havia fet el primer gol, va marcar el gol del triomf local.