El diumenge derbi de 3a Catalana entre Molinos i Mataronesa

L'equip blanc-i-blau ha guanyat els tres derbis locals que ha disputat a la 1a volta

El diumenge a les 12 hores el Municipal de Vista Alegre- Molins acull un nou derbi local de la 3a Catalana de futbol, entre la UD Molinos i la UD Mataronesa, en la primera jornada de la segona volta. Els altres dos equips mataronins, AD La Llàntia i Pla d'en Boet juguen el dissabte fora de casa.

Futbol Mataronesa - Molinos

Cal destacar que la UD Molinos (9è amb 29 punts) és el "rei dels derbis" aquesta temporada, ja que a la primera volta ha guanyat els tres que ha disputat. Ara busca el quart triomf davant la Mataronesa (8è amb 30 punts) a la qual va derrotar en el partit inicial del campionat al Camí del Mig, quan en el seu etorn a la 3a Catalana, va superar l'equip arlequinat per 2-3.

Si no ens fallen les dades, la darrera visita de la UD Mataronesa al camp del Molinos es va produir la temporada 2004-05 a 2a Territorial i la victòria va ser per a l'equip local per 1-0.

Futbol Mataronesa - Molinos

Futbol Mataronesa - Molinos

L'altre equip mataroní que està la part alta, l'AD La Llàntia (6è amb 30 punts) juga el dissabte a les 16 hores al camp del Premià de Dalt, un equip en bon moment, que l'ha situat en tercer lloc amb 33 punts. Allà els verds buscaran repetir l'èxit de la primera volta (victòria per 2-0) i aconseguir tres punts que els permetin trencar la mala ratxa que els ha allunyat de la part alta.

Futbol La Llàntia - Premià de Dalt

Futbol Pla d'en Boet - Cabrera

I el Pla d'en Boet (14è amb 18 punts), juga al camp del Cabrera (15è amb 17 punts) el dissabte a les 18:45 hores. Els de Pla d'en Boet buscaran repertir l'èxit aconseguit en el darrer partit de la 1a volta a Arenys de Mar (0-1) i també la victòria sobre els cabrerencs en el primer partit del campionat, quan van golejar per 6-1, i així fer un pas més per sortir de la zona de perill.