El Molinos supera La Llàntia i és el "rei dels derbis"

El Pla d'en Boet va guanyar a Arenys i surt de la zona de descens i la Mataronesa perd i s'allunya dels de dalt

El partit de la jornada a la 3a Catalana de futbol es jugava al Municipal de Vista Alegre- Molins i allà la UD Molinos va demostrar que aquesta temporada és el "rei dels derbis locals" i davant l'AD La Llàntia es va emportar el tercer dels tres que ha jugat en la primera volta. La setmana vinent en l'inici de la 2a volta rebrà la UD Mataronesa per fer-se amb el quart. Aquest resultat, junt amb la derrota de la Mataronesa fora de casa, el que ha fet és que els dos equips mataronins millor situats quedin ja a 8 i 9 punts dels dos primers.

Futbol Molinos - La Llàntia

L'altre equip mataroní de la categoria, el Pla d'en Boet CE, va obtenir un resultat molt positiu guanyant a Arenys de Mar i sortint de la zona de descens. Sense cap mena de dubte aquest resultat ha de significar un punt d'inflexió per als de Valero que tenen qualitat per estar més amunt.

UD MOLINOS 3-2 AD LA LLÀNTIA

UD MOLINOS: Ramos, Grau (Xavi Almazán 61'), Abel Moreno (Navarro 88'), Hèctor, Llavero, Roca, Badre, Adán Nevado (Isaac Ramos 46'), Adrián García (Ruben Moreno 46'), Óscar (Beltrán 74') i Manrique.
AD LA LLÀNTIA: Drameh, Carmona, Artero, Sergio López, Jordi Cano, Delfí, Ibra (Sergio Blasco 68'), Isra, Diallo, Toni Martín (Jerreh 61'), Ibu.

L'equip de la UD Molinos va superar La Llàntia després d'un partit vibrant i intens (fins a 18 targetes) i així es va confirmar com el "rei dels derbis de 3a Catalana", ja que ha guanyat els tres que ha jugat aquesta temporada. I no ho va tenir fàcil, ja que Ibu va avançar per dues vegades els seus a la primera part, amb gol de Badre entremig. I al descans s'arribà amb el resultat d'1-2 favorable als visitants. A la represa l'equip blanc-i-blau va agafar les regnes del partit i va acabar remuntant amb gols d'Hèctor Deniz als 65' i de Ruben Moreno als 79'.

ARENYS MAR 0-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Fernàndez, Moussa, Marc Palau, Valencia, Eic, Silva (Javi 78'), Ito Palanco (Diego 82'), Àlex Palau (Valle 70') i Carlos Gonzàlez (Carrasco 89').

Triomf molt important el que va obtenir l'equip de José Ángel Valero en terreny arenyenc, que li permet sortir de la zona de descens i apropar-se a només 3 punts del seu rival que està situat al mig de la taula en 10è lloc. L'equip groc va resistir bé en defensa i va tenir la sort d'avançar-se amb un gol en pròpia porta d'un defensor local quan només quedaven deu minuts per acabar.

Futbol Pla d'en Boet - Argentona

LA SALUT 4-3 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Alvero (Angel 46'), Carlos, Joel, Tommy, Toni, Simon (Torrejón 56'), Bryan (Jurado 53'), Aitor, Koke (Vicente 46') i Aldo.

L'equip arlequinat no va poder sumar en el terreny Pere Gol de Badalona, on La Salut el va derrotar amb un gol en el darrer minut, després d'un partit molt competit i on els atacs van superar les defenses rivals.
L'equip badaloní es va avançar amb dos gols abans del quart d'hora de joc i fins al descans es va mantenir el 2-0. A la represa va reaccionar la Mataronesa i Aldo va reduir. Però de seguida La Salut va fer el 3-1. L'equip arlequinat es va fer amo del partit i Toni Muñoz i Vicente van aconseguir anivellar-lo al marcador. I quan els dos equips buscaven el gol del triomf va ser Altimira, completant un "hat-trick", el que va donar el triomf als locals.