La Mataronesa no pot amb el líder de 3a Catalana

El Pla d'en Boet va ser l'únic equip mataroní que va obtenir el triomf en la penúltima jornada de la 1a volta

La primera jornada de l'any 2017 era important per als quatre equips mataronins de la 3a Catalana de futbol i només un d'ells, el més necessitat, el Pla d'en Boet CE, va poder obtenir els tres punts. La Llàntia, que va empatar a casa, i Mataronesa i Molinos, que van perdre, veuen frenades les seves aspiracions de poder lluitar per l'ascens.

Futbol Mataronesa - Districte 030

UD MATARONESA 1-3 DISTRICTE 030 CE

UD MATARONESA: Rafa, Toni, Bryan, Vicente, Koke, Peque, Lluis, Mosquera (Carlos), Manolo (Aitor), Aldo (Tommy), Miguel, Jurado, Simon i Paco.

En el partit de la jornada, la Mataronesa rebia el líder i al Camí del Mig es va viure un partit intens, on l'equip arlequinat no va poder davant un molt bon conjunt, que és filial del Sant Andreu, deixant escapar l'oportunitat de superar el seu rival a la taula.
El partit va començar malament per als interessos locals, al cap de 8 minuts els visitants ja es van avançar. Els locals van intentar ficar-se en el partit, però es van trobar amb una ferma defensa visitant. En l'últim tram de la primera meitat, el joc va començar a endurir-se, i en el minut 41 els locals es van quedar amb deu jugadors, per l'expulsió de Miguel, i anant cap a vestidors va ser expulsat un jugador visitant.
En la segona meitat la Mataronesa ho intentà de totes totes, però va ser el Districte 030 que va tornar a marcar en una jugada de contraatac en el minut 79. Tommy va retallar a falta d'un minut, però en temps afegit els visitants van fer el definitiu 1-3.

AD LA LLÀNTIA 1-1 LA SALUT PERE GOL

AD LA LLÀNTIA: Drameh, Carmona, Artero, Chamarro (Blasco 56'), Jordi Cano (Diallo 46'), Guedes (Israel 46'), Delfí (Ibu 56'), Jerreh (Sergio López 74'), Àngel Vega, Sergio Cobo, Aitor Moreno,

L'equip de La Llàntia va deixar escapar dos punts importants davant d'un equip de la zona baixa, i veu com els dos primers classificats s'escapen a la part de dalt de la taula.
Aitor Moreno va avançar l'equip local al quart d'hora de joc, però els badalonins van empatar poc abans del descans. Després van defensar bé, amb força duresa, rebent 5 targetes grogues en els darrers deu minuts, i els verds no van poder fer el gol del triomf.

Futbol Llàntia - La Salut

PLA D'EN BOET 1-0 VILASSAR MAR B

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Fernàndez, Traoré, Marc Palau, Valencia, Javi Rodríguez (Àlex Palau 72'), Silva, Ito Palanco (Youness 77'), Carlos González (Diego 89') i Valle (Eric 89').

L'equip de Pla d'en Boet va obtenir un important triomf davant d'un equip de la zona alta, però tot i això continua en zona de descens, ja que tots els rivals directes també van guanyar.
L'equip de Valero, una vegada més va demostrar que pot estar més amunt a la taula classificatòria i va derrotar un equip que estava 17 punts per sobre seu. Sobre el terreny de joc aquesta diferència no es va veure i un gol de Valle als 8 minuts de la represa els va donar tres punts importants.

CABRILS 2-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Daniel Ramos, Grau, Ruiz, Héctor, Ruben Moreno (Navarro 80'), Roca (Beltrán 85'), Badre, Adán Nevado, Isaac Ramos (Xavi 59'), Óscar (Adrián 80') i Manrique.

L'equip blanc-i-blau va perdre al camp d'un equip de la zona baixa i d'aquesta manera s'allunya molt dels llocs capdavanters. I això que el partit es va posar molt bé per als interessos del Molins, ja que el seu golejador Badre va marcar als 10 minuts de joc. Però l'equip local, que s'hi jugava molt, va empatar poc abans del descans, i a la represa va posar una marxa més i va aconseguir avançar-se i després va defensar bé, davant un equip que no va aprofitar les seves oportunitats.