El CE Mataró guanya el derbi (1-0) i es posa colíder

Disputat el derbi mataroní que s'ha decantat a favor dels groc i negres gràcies a un gol matiner de Marcelo

Futbol CE Mataró - Cirera

El Club Esportiu Mataró ha aconseguit un treballat triomf en el derbi local contra el Cirera que permet als d'Alberto Encinas posar-se colíders del grup 2 de 2a Catalana. Un partit que estrenava l'any futbolístic al Municipal del Centenari, i que ha resultat força disputat, encara que el joc no fos de gran qualitat.

Marcelo sorprèn amb un gol matiner

Des de bon començament s'ha vist un equip visitant amb un plantejament molt valent, amb una defensa de tres (Kadur, Izar i Albertito) i intentant buscar el gol amb decisió. I de fet la primera ocasió ha estat per als cirerencs, però el xut de Carlitos en bona posició, desmarcat a la banda dreta, ha sortit molt alt. La rèplica local ha estat immediata, i una pilota ficada en profunditat cap a Ricky, entre la defensa, ha servit perquè l'avui extrem groc-i-negre avancés fins a la línia de fons, i enviés una "passada de la mort" perfecta, que Marcelo, venint des del darrere, ha rematat per fer el primer gol del partit, que ha resultat ser decisiu.

Futbol CE Mataró - Cirera

Després del gol i durant més d'un quart d'hora el Cirera s'ha fet amo del partit, dominant el centre del camp davant un equip local més replegat, però de tota manera les ocasions eren per al Mataró, sobretot a peus de Bargalló, primer en un xut una mica escorat que ha refusat Compte, i després en un altre xut des de la frontal que ha anat a fora per poc. A l'altra banda la defensa groc-i-negra es mostrava molt segura i l'única ocasió ha estat en un xut de Joel des de mig camp que ha sorprès un Pol avançat, però que ha sortit fora per poc.

En el tram final de la primera part, l'equip local, traient millor la pilota des del darrere, enfront de les passades llargues que buscava l'equip rival, ha tornat a controlar la situació, i ha disposat d'una altra bona ocasió, però Marcelo no ha pogut superar Compte en un u contra u, després d'una bona desmarcada.

Futbol CE Mataró - Cirera

Segona part sense gols... però amb emoció

A la represa el joc ha estat força dinàmic amb els dos equips buscant el gol, però amb les defenses molt fermes i amb els porters també segurs al darrere i el marcador ja no s'ha mogut. Però l'emoció s'ha mantingut fins al final amb l'equip que vestia ahir de vermell buscant el gol de l'empat fins al darrer instant.

Futbol CE Mataró - Cirera

Per part del Cirera les ocasions han arribat per part de vaselines llunyanes de Joel davant la posició avançada de Pol i un parell de xuts de Pereira que ha aturat bé el porter groc-i-negre. A l'altra banda tampoc hi ha hagut ocasions massa clares i les millors oportunitats han vingut en centrades-xut d'Aitor des de la banda esquerra que no han acabat de trobar porteria ni rematador, i en un altre xut de Bargalló que ha sortit desviat.

Bones perspectives de cara a la segona volta

Els locals, amb els tres punts, se situen com a colíders, aprofitant que el líder només ha pogut empatar al camp del Llefià, i per tant quan falta una jornada per acabar la primera volta continuen sent ferms aspirants a l'ascens. I els cirerencs, tot i la derrota, es mantenen fora de la zona de descens i han donat una bona imatge de cara a poder obtenir la permanència un any més.

Futbol CE Mataró - Cirera

Cal destacar el gran aspecte de les graderies del Municipal i l'homenatge que el club groc i negre ha dedicat abans de començar al fotògraf del club Josep Ribas, que ens va deixar a finals d'any. I també la gran esportivitat amb què s'ha jugat el derbi, fet en què de ben segur ha influït que diversos jugadors dels dos equips ja hagin vestit les dues samarretes.

170108Fu_UDCireraderbi

CE MATARÓ 1-0 UD CIRERA

CE MATARÓ: Pol, Kiku, Sergi (Lluís, 62'), Rueda, Isma (Mario, 77'), Fiti, Parri (Óscar, 62'), Aitor González, Ricky, Bargalló i Marcelo (Sergio Palanco, 70').
UD CIRERA: Compte, Kaddur (Cristian Romero, 75'), Izar, Albertito, Roger, Peque (Omar, 84'), Joel, Carlitos (Baba, 56'), Pereira (Albert G. 75'), Aleix (Carlos Gómez, 75'), Joan.
GOL: 5' MARCELO, a centrada de Ricky (1-0).