La Mataronesa rep el líder de 3a Catalana al Camí del Mig

La Llàntia i Pla d'en Boet també juguen a casa en la primera jornada del 2017

A 3a Catalana aquest cap de setmana es juga la penúltima jornada de la 1a volta. Entre els partits d’aquesta 16a jornada destaca el que es juga al Camí del Mig el dissabte dia 7 a les 18 hores entre la UD Mataronesa i el Districte 030 CE. L'equip barceloní, que és filial del Sant Andreu, és el líder amb 32 punts, a l’espera del faci el Young Talents de Badalona (2n amb 31) en un partit que té ajornat. L'equip arlequinat és quart amb 30 punts i per tant una victòria li permetria superar l'equip andreuenc.

Mataronesa - Vilassar de Dalt

El dissabte també a les 18 hores el Pla d’en Boet (16è amb 12 punts) juga contra el Vilassar de Mar B (3r amb 30 punts) un partit important per intentar sortir de la zona de descens.

Futbol Pla d'en Boet - La Làntia

El diumenge a les 12:15 l’AD La Llàntia (5è amb 29 punts) rep La Salut de Badalona (13e amb 15 punts) buscant un triomf per mantenir-se viu a la lluita per l’ascens.

I l’únic equip mataroní que juga fora de casa és el Molinos (9è amb 26 punts) que visita el Cabrils (15è amb 12 punts) també el diumenge a les 12:15 hores, també a la recerca de tres punts vitals si vol mantenir les seves aspiracions de lluitar a la part alta.