Molt mala jornada per als equips mataronins de 3a Catalana

Només la Mataronesa va puntuar, empatant a Cabrera, però els altres tres equips van perdre

Mala jornada per tancar l'any a la 3a Catalana de futbol que desfà una mica les ambicions dels equips mataronins de la categoria. Només la UD Mataronesa va poder puntuar empatant fora de casa, però baixant al quart lloc, i els altres tres van perdre els seus partits, i en el cas del Molinos rebent una altra golejada a camp propi.

CABRERA 1-1 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Carlos (Lluis 46’), Palanco, Mosquera (Koke 73’), Toni, Bryan (Joel 46’), Vicente, Edgar, Manolo (Simon 69’), Aldo (Jurado 87’), Miguel i Paco.

La Mataronesa va sortir pel partit, disposant de les primeres ocasions, però no va ser fins al minut 21', en el qual Palanco va marcar transformant una pena màxima. El Cabrera amb un bon joc col·lectiu, va empatar en la primera ocasió de què va disposar pocs minuts després. I fins al descans la Mataronesa ho va intentar amb un joc directe però topant amb la rocosa defensa local.
En la segona meitat la Mataronesa va buscar el triomf, però es va trobar amb un Cabrera que, amb contínues aturades, va frenar els seus intents de desplegar joc.

161218Fu_Cabrera-Mataronesa

UD MOLINOS 1-5 ARGENTONA

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Gorka (Isaac Ramos 46'), Abel Moreno, Héctor, Llavero (Marc 75'), Ruben Moreno, Augusto Campos (Adán Nevado 43'), Adriàn, Óscar (Beltrán 75'), Manrique, Xavi (Badre 46').

L'equip blanc-i-blau semblava haver-se refet la setmana passada guanyant fora de casa, però davant l'Argentona novament va caure golejat a casa, com li havia passat davant el Premià de Dalt. I la veritat és que mai va tenir opcions, perquè els argentonins van marcar aviat, i al descans dominaven per 0-3. Per part local només Badre va poder marcar el gol de l'honor ja prop del final que era l'1-4 i encara els visitants en van fer un altre.

Futbol Molinos - Argentona

DISTRICTE 030 CE 3-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Alejandro, Sergio López (Blasco 75'), Carmona, Artero, Jordi Cano (Delfín 82'), Ibra (Toni Martín 82'), Rísquez (Jerreh 63'), Isra, Ángel Vega (Diallo 63'), Aitor Moreno, Ibu.

L'equip llantienc visitava un dels equips amb els quals compartia la primera plaça, que és filial del Sant Andreu, i no va poder amb un equip que va mostrar un bon potencial. Ja ben aviat va avançar-se l'equip local, i abans de la mitja hora va fer el 2-0. L'equip verd va prémer l'accelerador i va reduir poc abans del descans amb gol d'Ibra. Però al quart d'hora de la represa Dani Aznar va completar un "hat-trick" per deixar decidit el partit, tot i els intents de l'equip visitant, que baixa fins a la cinquena plaça.

SANTVICENTÍ 1-0 PLA D'EN BOET CE

PLA D'EN BOET CE: Jairo, Javi, Carrasco, Ordóñez (Marc Fernàndez 46'), Silva (Valencia 46'), Marc Palau, Vela (Valle 50'), Ito (Eric 46'), Àlex Palau, Youness, Moussa.

Segona derrota consecutiva del Pla d'en Boet fora de casa que torna a enviar l'equip groc a zona de descens. El Santvicentí, un rival directe, va avançar-se als 20' de joc i va saber mantenir la renda, davant els esforços de l'equip mataroní que va dominar però no va aprofitar les ocasions.