El Molinos, l'únic equip de 3a que juga a casa, rep l'Argentona

La Llàntia i Mataronesa busquen triomfs a fora que els permetin seguir líders, i el Pla d'en Boet un que li permeti respirar

  • Divendres, 16 Desembre 2016 13:42

Dels quatre equips mataronins de 3a Catalana, aquest cap de setmana, només n'hi ha un que jugui al seu camp. És la UD Molinos que rep l'Argentona a les 12 hores del diumenge en un molt interessant partit entre dos equips del grup capdavanter que lluiten per l'ascens. L'equip blanc-i-blau és 7è amb 26 punts, a només 3 punts dels líders, i els argentonins estan en 9è lloc i només un punt per sota.

Futbol Molinos - Young Talents

La Llàntia pot tombar un altre líder en el partit de la jornada

Els dos equips mataronins que estan ara mateix en millor posició són l'AD La Llàntia i la UD Mataronesa, que amb 29 punts, estan igualats amb el Districte 030 de Barcelona a la primera posició de la taula.

I l'equip llantienc disputa el partit de la jornada d'aquesta categoria al camp del Narcís Sala de Sant Andreu davant del líder, un equip que al seu camp fins ara només ha cedit un empat. Però si algun equip pot guanyar allà, és l'equip verd, ja que dels set partits jugats fora de casa, ja n'ha guanyat cinc, i només ha cedit dos empats. El partit es juga el diumenge a les 18 hores.

Futbol La Llàntia - Singuerlin

Potser una mica més assequible ho té la Mataronesa que visita el Cabrera el diumenge a les 12 hores del migdia. L'equip cabrerenc és 15è amb només 12 punts. Això sí,va ser capaç de guanyar el líder per 5-2.

Futbol Mataronesa - Pla d'en Boet

I finalment l'equip mataroní que està en pitjor situació, el Pla d'en Boet (14è amb 12 punts), es desplaça, també el diumenge a les 12 hores, al camp del Santvicentí on el rebrà un equip que només està dos punts per sobre. No cal dir que una victòria de l'equip groc els permetria respirar una mica.