Mataronesa i La Llàntia guanyen i lideren la 3a Catalana

Aprofiten que el partit del Young Talents se suspèn per col·locar-se al davant junt amb el Districte 030

La jornada del cap de setmana de la 3a Catalana oferia la possibilitat que els dos equips mataronins que ara mateix estan en millor situació, i que són els dos que la temporada passada van jugar a 2a Catalana baixant de categoria, o sigui la UD Mataronesa i l'AD La Llàntia, es col·loquessin líders. I així ha estat, tot i que serà de forma provisional, ja han guanyat tots dos per la mínima i el Young Talents de Badalona, que era el primer classificat, va veure suspès el seu partit quan anava empatant a 2 gols davant el Premià de Dalt.

Futbol La Llàntia - Mataronesa

El tercer equip en bona situació, la UD Molinos, també va guanyar, en el seu cas fora de casa i es manté en la lluita per l'ascens a només tres punts dels primers. A qui pitjor els va anar va ser al Pla d'en Boet, ja que van caure golejats al camp del Singuerlín, equip que està també lluitant per l'ascens, i a un sol punt dels líders.

UD MATARONESA 1-0 ARENYS MAR

UD MATARONESA: Paco, Carlos (Manolo 69’), Tommy (Palanco 46’), Simon (Mosquera 69’), Toni, Aitor (Jurado 73’), Vicente, Koke, Lluís (Bryan 73’), Aldo, Miguel i Rafa.

Victòria treballada de la Mataronesa que li permet posar-se a dalt de tot de la taula.
En els primers compassos del partit, l'Arenys de Mar li va donar per complet la pilota a la Mataronesa, que amb un joc molt directe no treia profit de les seves ocasions. Els visitants van començar a avançar les seves línies, disposant d'una doble ocasió d'avançar-se en el marcador, que Paco amb una bona intervenció va aconseguir desbaratar.
En la segona part la Mataronesa va sortir amb les idees més clares, sorprenent amb internades per banda. En el minut 49, Lluís va desbordar per banda la defensa arenyenca, assistint a Toni que va aconseguir el que seria el gol del triomf. Els locals van seguir insistint en el seu joc, creant alguna ocasió més de sentenciar el partit, però els d'Arenys van començar a estirar les seves línies, posant en dificultats en més d'una ocasió la meta local. La Mataronesa es va defensar amb ordre i va arribar al final amb els tres punts a la butxaca.

Futbol Mataronesa - Arenys de Mar

AD LA LLÀNTIA 1-0 CABRERA

AD LA LLÀNTIA: Drameh, Carmona, Artero, Sergio López, Jordi Cano, Isra (Jerreh 76'), Diallo (Sergio Cobo 59'), Chamarro (Ibra 46'), Rísquez (Ángel Vega 59'), Aitor Moreno (Delfín 84'), Ibu.

L'equip llantienc, en un horari ben poc habitual (diumenge 19 hores) va aconseguir els tres punts que el situen a dalt de tot de la classificació, encadenant ja sis jornades sense perdre. No van desaprofitar l'ocasió, i després d'un partit molt competit, van acabar aconseguint una treballada victòria gràcies a un gol d'Ibu quan quedaven ja menys de deu minuts pel final.

TURÓ PEIRA 1-2 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Grau, Abel Moreno (Marc Ruiz 50'), Hèctor Deniz, Llavero, Roca (Gorka 57'), Badre, Adrián Garcia (Ramos 50'), Augusto Campos (Adán Nevado 70'), Óscar, Manrique (Beltran 57').

La UD Molinos va aprofitar el seu desplaçament al camp d'un equip de la zona baixa per retrobar-se amb un triomf que feia tres jornades que se li resistia.
L'equip blanc i blau va tenir sort de trobar-se amb un gol en pròpia porta de l'equip local als tres minuts i va poder jugar amb una tranquil·litat que va augmentar quan a la mitja hora Hèctor Deniz va fer el segon. A la represa, l'equip local ho va intentar i va trobar el premi quan faltava un quart d'hora, durant el qual el Molinos va haver de defensar amb ordre per acabar traient els tres punts.

SINGUERLÍN 5-0 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos González (Javi Rodríguez 46'), Marc Palau, Ordóñez, Moussa (Youness 46'), Valencia, Diego, Silva (Eric 46'), Ito Palanco (Vela 46'), Àlex Palau i Valle (Carrasco 46').

Res va poder fer l'equip del Pla d'en Boet davant un equip que va sortir en tromba, ja que ncessitava els punts per no perdre contacte en la lluita pels primers llocs. Els colomencs es van avançar als deu minuts i abans del descans dominaven per 3-0. El tècnic José Ángel Valero, va fer cinc canvis al descans i durant una estona es va anivellar el joc, però en el tram final van caure dos gols més dels locals.