El Molinos frena el líder de 3a Catalana, però no el pot derrotar

La Llàntia i Mataronesa queden a dos punts del primer classificat

La jornada de 3a Catalana portava el partit més destacat al camp del Molinos, que rebia el líder, i va ser un partit vibrant que acabà amb empat a tres gols. Un resultat que no va aprofitar la Mataronesa per col·locar-se líder, ja que va ensopegar al camp del Vilassar B. Els equips mataronins més beneficiats de la jornada han estat els altres dos: La Llàntia va guanyar a Arenys de Mar i se situa a dos punts del líder i el Pla d'en Boet va golejar el cuer i puja uns quants llocs a la classificació allunyant-se de les places de descens.

Futbol Molinos - Young Talents

UD MOLINOS 3-3 YOUNG TALENTS BADALONA SUD

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Sergi Grau, Abel Moreno (Gorka 46'), Hèctor, Llavero, Roca, Badre, Adán Nevado, Adrián García (Xavi 73'), Augusto Campos, Manrique (Óscar 86').

La UD Molinos rebia l'equip badaloní del Young Talents, el líder, un equip que només ha perdut un partit en tot el campionat i que ja feia sis jornades que no perdia, i al final, tot i dominar el partit es va haver de conformar amb un punt.

Dos gols de Badre Dahbi havien posat l'equip local per davant ja cap al final de la primera part, però encara els badalonins van tenir temps per reduir distàncies i arribar al descans amb 2-1. Després, només iniciar-se la segona part, Badre va completar un "hat-trick" per tornar a avançar de dos gols l'equip local que estava jugant molt bé davant el líder. Però en el tram final els badalonins van treure el caràcter de líder, una bona condició física i l'encert davant de porteria per acabar empatant el partit a falta de deu minuts.

VILASSAR MAR B 2-0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Carlos, Jurado (Koke 55’), Comas (Lluis 41’), Tommy, Simon (Manolo 63’), Toni, Bryan, Aitor, Aldo, Miguel i Paco.

La falta de punteria va condemnar la Mataronesa a la derrota i així va veure trencada la seva ratxa de deu jornades sense perdre, i no es va poder aprofitar de l'empat del líder per fer-se amb el liderat.
La Mataronesa va disposar de diverses ocasions claríssimes en la primera meitat per sentenciar el partit, però no era la seva tarda. El Vilassar de Mar, solament creava perill en jugades a pilota aturada, arribant al descans amb empat a zero en el marcador.
Només començar la segona meitat, els de Vilassar, van aprofitar una indecisió visitant, per posar-se per davant en el marcador. La Mataronesa, que arribava a l'àrea local amb facilitat, veia com les seves ocasions s'erraven una rere una altra, amb una bona actuació del porter vilassarenc. Passaven els minuts i l'equip arlequinat va arriscar canviant l'esquema tàctic, la qual cosa van aprofitar els locals per aconseguir el segon en una jugada de contraatac quan faltaven quatre minuts per acabar.

161127Fu_Vil-Mataronesa

ARENYS MAR 0-2 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Drameh, Artero, Sergio López, Jordi Cano, Rísquez (Diallo 61'), Delfín (Chamarro 61'), Isra, Ibra (Blasco 77'), Ibu (Jerreh 61'), Aitor Moreno (Toni Martín 82').

L'equip llantienc va obtenir un brillant triomf a Arenys de Mar, encadenant cinc jornades sense perdre, i s'ha situat a dos punts del líder atrapant la Mataronesa com a millor equip mataroní.

El partit va començar bé, ja que al quart d'hora Aitor Moreno va avançar el seu equip i a partir d'aquí els homes de José Antonio Ruiz van controlar molt bé els intents de l'equip local que va topar amb la sòlida defensa llantienca. A la represa als 17' Isra va marcar el segon i això encara va donar més tranquil·litat a un equip que es va mostrar molt ferm en tots els aspectes.

PLA D'EN BOET 4-0 PINEDA

PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos, Àlex Palau, Moussa, Ordóñez (Collado 74'), Valencia, Youness (Cortés 83'), Silva (Diego Jesús 83'), Ito (Valle 70'), Marc Palau (Eric 83'), Vela.

L'equip de Pla d'en Boet no va tenir excessius problemes per sumar els tres punts davant el cuer i d'aquesta manera puja uns llocs a la taula, deixant per sota seu ja a cinc equips, tot i que això no vol dir que pugui respirar massa tranquil, ja que només està un punt per sobre de la zona de descens.

L'equip local es va avançar als 20' amb gol d'Ito i ja va controlar la situació. Als 20 minuts de la segona part Àlex Palau va fer el segon i en el tram final van rematar la golejada Cortés i Valle.