El CE Mataró guanya el nou derbi a Llavaneres i és líder provisional

Bargalló decideix el derbi amb un golàs als 90' (2-3) per derrotar un molt bon Llavaneres

El dissabte al capvespre es va jugar el nou derbi maresmenc de la 2a Catalana entre el Llavaneres i el CE Mataró, i l'equip groc-i-negre va obtenir una victòria agònica gràcies a un gol de Bargalló que va significar el 2-3 en el darrer minut, després que hagués vist com l'equip local li remuntava un 0-2.

161126Fu_LlavaCEM2

El Mataró surt en tromba i es posa 0-2

El partit va començar amb una forta pluja que de seguida va parar i va donar pas al primer gol de l'equip groc-i-negre als 7 minuts de joc. Va ser arran d'una falta llançada des de la dreta per Aitor i en jugada assajada que va marcar Sergi Sànchez el gol que obria el marcador. La veritat és que l'equip groc-i-negre controlava totalment la situació i als 17 minuts, en un contraatac, Bargalló va rebre una pilota prop de la frontal i va engaltar un xutàs imponent que va entrar per tot l'escaire posant el 0-2 al marcador.

161126Fu_Llaav_CEM1

El Llavaneres trenca la ratxa groc-i-negre sense encaixar

A partir d'allà l'equip groc-i-negre es va relaxar una mica i el Llavaneres va començar a acostar-se amb perill a l'àrea de Pol i Creus als 35' va reduir distàncies trencant la llarga ratxa del Mataró sense encaixar cap gol i que ha durat 485 minuts. El darrer gol l'havia rebut el dia 2 d'octubre al camp de la Guineueta al darrer minut de partit.

Bargalló decideix amb un golàs

A la represa l'equip local s'ha vist capacitat per donar la volta al marcador amb un joc ràpid i incisiu, demostrant la seva bona posició a la taula, amb jugadors coneguts amb passat al Mataró i Cirera com Víctor Hernàndez, Pau Hernàndez i Óscar Castillo, amb un magnífic Sergi Mora al centre del camp i amb gent incisiva al davant com Oriol Mora i Guillem Creus que ha fet els dos gols locals. El Mataró ja no jugava tan còmode i sobretot arran del gol de l'empat marcat per Creus, el partit s'ha trencat, al darrere patia i s'ha vist que podia passar qualsevol cosa.

Però per sort per a l'equip d'Alberto Encinas el que ha passat és que en el darrer minut en una falta llançada des de la dreta de l'atac mataroní hi ha hagut un refús defensiu i Bargalló, des d'un parell de metres fora de l'àrea, ha engaltat un altre xutàs que s'ha colat per l'escaire altra vegada donant la victòria al seu equip que, de moment situa l'equip groc-i-negre com a líder provisional.

El VÍDEO del 2-3 de Bargalló

LLAVANERES 2-3 CE MATARÓ

LLAVANERES: Morán, Rubio, Castillo, Robles, Creus, Iserte, Sergi Mora (Pau Hernàndez 58'), Oriol Mora (Víctor Hernàndez 70'), Izquierdo, Ivan
Martínez (Benito), Valero.
CE MATARÓ: Pol Andiñach, Isma, Rueda, Kiku (Parri 68'), Willy, Fii, Sergi Sànchez, Óscar Castellano (Marcelo 72'), Mario López (Ricky 86'), Bargalló i Aitor.
GOLS: 7' SERGI (0-1); 17' BARGALLÓ (0-2); 35' Creus (1-2); 67' Creus (2-2); 89' BARGALLÓ (2-3).