El Cirera no pot fallar a casa i el CE Mataró tasta un nou derbi

L'equip cirerenc rep el Lloreda i l'equip groc-i-negre visita el Llavaneres

  • Divendres, 25 Novembre 2016 08:35

La jornada de 2a Catalana ens presenta l'estrena d'un nou derbi maresmenc per al CE Mataró el dissabte i un partit vital per a la UD Cirera el diumenge.

161002Fu-CireraRomero

El CE Mataró busca la sisena setmana sense encaixar gols

Després de les victòries en els dos derbis maresmencs que ha jugat (davant Premià i Sant Pol), el CE Mataró afronta el dissabte a les 18 hores el tercer de la temporada a Llavaneres, davant  un equip ascendit aquesta temporada i que està sent un dels equips revelació. Està situat en 8è lloc amb 19 punts, i ve de guanyar per 2-3 al camp d'un dels equips que era líder, la Guineueta. Però sembla que a camp propi, on han perdut 4 dels 6 partits jugats, tenen més problemes.

161030Fu_Premià-Mat7

El  CE Mataró és segon amb 24 punts i amb possibilitat, si guanya el partit que té endarrerit, de ser líder, ja que la Fundació Grama està dos punts per sobre. L'equip llavanerenc ha rebut 22 gols i el Mataró només 8 (cap en els darrers cinc partits) i possiblement aquest hauria de ser el factor que pogués decantar el partit cap a l'equip groc-i-negre, per tal de poder mantenir les seves opcions de fer-se amb el liderat la setmana següent, que és de descans, quan jugui el partit ajornat al camp del Llefià.

El Cirera no pot fallar a casa

Per la seva part la UD Cirera, que torna a estar situat en zona de descens, té un partit molt important davant el Lloreda badaloní a les 12 hores del diumenge al Municipal de Cirera. L'equip badaloní està situat en 12è lloc amb 15 punts i porta tres victòries seguides, mentre que l'equip cirerenc està en 16è lloc amb 11 punts.

La temporada passada la victòria va ser per al Cirera per 4-2, fa dues temporades van empatar a 2 gols i la temporada 2013-14 la primera del Cirera a 2a Catalana l'equip groc va obtenir una de les victòries més àmplies a la categoria en guanyar per 6-1.

161113Fu_UDCirera