Valuós empat sense gols del CE Mataró que s'apropa als líders

És la quarta setmana consecutiva en que l'equip groc-i-negre manté la porteria a zero

El CE Mataró jugava al camp d'un rival directe de la zona alta com era el Sarrià i del camp de la Vall Hebron n'ha tret un valuós punt, amb un empat sense gols, amb el qual l'equip groc-i-negre encadena quatre jornades consecutives sense encaixar cap gol. Els dos equips així es queden com els que han perdut menys partits, només un, al llarg del campionat.

A més a més, el punt aconseguit serveix per reduir a dos la diferència amb els dos líders, Guineueta i Fundació Grama, que han perdut els seus partits, i això tenint en compte que el Mataró té un partit pendent al camp del Llefià que es jugarà el dia 4 de desembre.

161113Fu_SarriaCEM

Ha estat un partit intens entre dos equips que són dels menys golejats de la categoria (només 9 gols encaixats pels sarrianencs i 8 pel Mataró en les 11 jornades disputades), i que ho han demostrat. I que també tenen molts problemes per a fer gols (només n'han fet 16 els locals i 14 el Mataró), cosa que ha tornat a quedar palesa, ja que no han sabut aprofitar les seves comptades ocasions de gol.

Primera meitat mataronina i segona més igualada

El Mataró ha tingut el domini total a la primera part, tenint el control de la pilota, amb molt bona construcció del joc i amb el Sarrià esperant per sortir a la contra, però no ha inquietat pràcticament. Per part de l'equip groc-i-negre s’han anat succeint ocasions a l’àrea rival, sobretot clares de Mario en una rematada dintre de l’àrea petita, un xut de Bargalló al pal llarg que ha sortit fora per poc i d’un xut d’Aitor de falta.

A la segona, mateix plantejament, dominant i amb el control de l'equip groc-i-negre però sense crear ocasions molt clares a l'inici, només amb centrades i xuts llunyans. Amb el pas del temps i els seus canvis, el Sarrià ha igualat el partit i ha creat més perill, podent marcar en un xut al pal i un altre que Sergi ha tret sota pals.

Però al final del partit, última embranzida per part del Mataró en la qual Bargalló ha tingut una ocasió molt clara en un xut potent i Aitor una falta a la frontal de l’àrea, però les dues han estat aturades molt bé pel porter.

SARRIÀ C.P. 0-0 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Kiku, Sergi Sànchez, Isma (Javi Bustos 69'), Willy, Parri (Ricky 76'), Fiti, Aitor Gonzàlez, Mario López i Bargalló.