La UD Cirera trenca la seva mala ratxa

Ha aconseguit guanyar després de sis setmanes sense fer-ho

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 30 Octubre 2016 18:05

La UD Cirera ha guanyat el cuer de forma agònica, i d'aquesta manera ha trencat la seva mala ratxa que s'ha allargat sis setmanes en les quals no havia pogut guanyar cap partit i havia encadenat tres partits seguits al seu camp amb derrota.

Futbol Cirera - Carmelo

Ha estat un partit molt disputat entre dos equips que s'hi jugaven tres punts importants a causa de la seva situació molt dolenta a la taula. L'equip local ha sortit molt endollat i disposant de diverses ocasions fins que ha arribat el gol d'Aleix després d'una bona jugada entre Peque i Said.

Futbol Cirera - Carmelo

Després d'això l'equip barceloní ha anat arribant amb perill i han donat un bon ensurt amb un xut al travesser. Però en el tram final de la primera part, també Peque ha rematat de cap al travesser per part local i Said ha disposat d'un bon u contra u davant del porter visitant.

A la represa, el Carmelo ha sortit disposat a empatar i ha avançat línies pressionant molt fins que quan faltaven vint minuts per al final una errada defensiva l'ha aprofitat Aaron per igualar. En el temps que quedava tots dos equips han buscat el gol del triomf i finalment la sort s'ha decantat cap al Cirera quan Ot ha marcat.
 
Futbol Cirera - Carmelo

UD CIRERA 2-1 CARMELO

UD CIRERA: Compte, Roger, Albertito, Nafa, Peque, Kaddur, Ivan (Omar 86'), Joel (Carlitos 86'), Said (Ot 65'), Cristian Romero, Aleix (Joan 65').
GOLS: 17' ALEIX (1-0); 71' Aaron (1-1); 88' OT (2-1).

Futbol Cirera - Carmelo