L'únic partit de 3a Catalana a Mataró es juga dimarts

El Pla d'en Boet té un partit complicat contra l'Argentona i abans farà la presentació de tots els seus equips

En la jornada d'aquest cap de setmana de la 3a Catalana de futbol dels quatre equips mataronins només n'hi ha un que jugui a la nostra ciutat, i a més el partit s'ha ajornat fins el dimarts dia de Tots Sants.

Futbol Pla d'en Boet - Young Talents

Serà el Pla d'en Boet, que rep l'Argentona en un partit molt important el dimarts dia 1 a les 12:30 hores. L'equip groc està en penúltima posició amb 4 punts i necessita la victòria davant un equip de la zona alta, que és 4t amb 15 punts i lluita per l'ascens.

Ens ha comunicat el C.E, Pla d'en Boet que abans d'aquest partit a les 10:15 hores del dia 1 de novembre es farà la presentació dels més de 200 jugadors que formen part dels equips de base d'un dels clubs de la ciutat que millor treballa la base.

Els altres tres juguen fora de casa el diumenge, tots a les 12 hores

La AD La Llàntia juga el diumenge a Pineda a les 12 hores. L'equip verd és 5è amb 15 punts i té un partit fàcil al camp del cuer que encara està a zero i ha marcat 4 gols i n'ha encaixat 40.

La Mataronesa juga al camp del Santvicentí. L'equip arlequinat és 8è amb 14 punts i busca la setena setmana d'imbatibilitat al camp d'un equip que és 14è amb 7 punts i fa tres jornades que no guanya.

La UD Molinos juga al camp de La Salut de Badalona. Els blanc-i-blaus ocupen la tercera plaça amb 15 punts i els badalonins són 12ens amb 10 punts.