La Mataronesa guanya el derbi de 3a Catalana a La Llàntia

Molinos goleja i Pla d'en Boet treu un punt després de sis derrotes

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 24 Octubre 2016 09:38

En la vuitena jornada de la 3a Catalana de futbol, l'únic equip mataroní que no va puntuar va ser el que està millor classificat, l'AD La Llàntia, que va patir la seva primera derrota de la temporada en caure en el derbi disputat al seu camp davant la UD Mataronesa. I d'aquesta manera l'equip arlequinat s'acosta als llocs de privilegi. La UD Molinos va golejar a casa i el Pla d'en Boet va empatar a fora després de sis derrotes consecutives.

Futbol La Llàntia - Mataronesa

AD LA LLÀNTIA 1-2 UD MATARONESA

AD LA LLANTIA: Sergio Cano, Carmona (Guti 83’), Artero, Delfi (Juanma 76’), Cobo, Isra, Aitor, Diallo (Blasco 76’), Angel (Papis 65’), S. López i Jordi Cano (Ibu 83’).
MATARONESA: U.D.: Rafa, Carlos, Jurado (Joel 65’), Comas (Mosquera 89’), tommy, Simon (Koke 30’), Toni, Lluis (Vicente 75’) Edgar, Aldo, Miguel i Hassan.
GOLS: 14’ Toni de penal (0-1), 18’ Cobo (1-1) i 70’ Comas (1-2).

Derbi intens el que es va viure el matí del diumenge en el Municipal de la Llàntia, i que va acabar amb victòria dels de Josep Zaragoza que els acosta als llocs de dalt de la taula, situant-se a un punt del seu rival, que és tercer igualat amb Argentona i Molinos.

El partit va començar amb respecte per tots dos equips. La Mataronesa va ser la primera a colpejar, gràcies a una pena màxima, molt protestada pels locals, transformada per Toni poc abans del quart d'hora. Sense donar-li temps a la Mataronesa d'assimilar el resultat, Sergio Cobo va aconseguir el gol de l'empat, en aprofitar una gran passada des de la banda d'Aitor. El gol li va donar moral a la Llàntia que va disposar de diverses ocasions per posar-se per davant en el marcador, trobant-se davant un pletòric Rafa que amb grans intervencions mantenia en el partit l'equip arlequinat.

La segona meitat va ser més igualada, amb ocasions per als dos equips, Sergio Cano i Rafa amb les seves intervencions mantenien les taules en el marcador. No va ser fins al minut 70 quan Joel des de la banda va assistir Comas, que de cap va aconseguir el que seria el gol de la victòria visitant. Fins al final la Llàntia va intentar canviar el signe del partit, amb contínues pilotes penjades a l'àrea visitant. Però van trobar una resposta igual de contundent en la defensa local, que va estar molt concentrada i no es va deixar sorprendre. La Mataronesa també ho va intentar en sortides a la contra, sense poder tampoc modificar el marcador.

UD MOLINOS 6-3 DISTRICTE 030

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Grau, Abel Moreno (Gorka Sarasola 59'), Guedes, Llavero, Roca, Badre Dahbi (Ángel Navarro 46'), Adan Nevado, Xavi Almazán (Morillas 67'), Augusto Campos, Manrique (Óscar Martínez 59').

Gran triomf del Molinos que li permet atrapar Argentona i La Llàntia en el tercer lloc de la taula i ocupar aquesta posició pel millor golaverage general.

No va començar bé el partit per a l'equip blanc-i-blau que va rebre un gol en fred als 2 minuts, però va reaccionar i abans del descans van arribar tres gols d'Adan Nevado, Xavi i Manrique. Aquests dos últims van tornar a marcar a la segona part deixant decidit el matx amb un 5-1, que els visitants van maquillar una mica. El sisè gol local el va fer Ángel Navarro.