Tercera derrota seguida a casa del Cirera

En el dia de la presentació, el primer equip no pot trencar la mala ratxa

La UD Cirera estava de festa el diumenge, ja que celebrava la presentació de tots els seus equips, però el primer equip de l'entitat no s'hi va poder sumar i va perdre davant l'equip badaloní del Llefià per 0-1, acumulant així ja tres derrotes seguides a camp propi, i deixant l'equip en una situació molt compromesa a la taula classificatòria.

Futbol Cirera - Llefià

Va ser un partit entretingut amb una part per a cada equip. A la primera els visitants van fer un joc molt seriós i van dominar completament, disposant de diverses ocasions que el porter local Compte va aturar amb encert, i el gol badaloní va arribar en jugada de mala sort, ja que una pilota penjada la va refusar Roger cap a dintre de la seva porteria.

A la represa les modificacions fetes per Antonio Gonzàlez van donar el seu fruit i l'equip cirerenc es va llançar a l'atac, sent clar dominador del partit i disposant fins a cinc clares ocasions de gol a peus d'Aleix, Carlitos, Othman, Said i Albertito, però unes vegades la mala sort i altres el porter visitant van impedir que es pogués aconseguir un punt més que merescut.

Futbol Cirera - Llefià

UD CIRERA 0-1 LLEFIÀ

UD CIRERA: Compte, Roger, Albertito, Izar (Nafa 69'), Said, Othman, Carlos (Omar 69'), David (Kadur 45'), Peque, Romero, Aleix (Ivan 69').
GOL: 14' Roger en pròpia porta (0-1).

161024Fu_PresentacioCirera

El millor la presentació dels equips... i la solidaritat

El millor de la matinal del diumenge va ser veure tot el jovent de jugadors de la pedrera de la UD Cirera fent aquesta espectacular foto de família. I també la campanya de recollida solidària d'aliments, una d'aquelles coses que fa que el club cirerenc sigui molt especial.

161024Fu_Recollida