El diumenge UD Cirera i CE Mataró presenten tots els seus equips

La UD Cirera ho fa al migdia després del partit amb el Llefià i el CE Mataró a la tarda abans del partit amb el Canyelles

El diumenge serà jornada de presentació de tots els equips de les dues entitats futbolístiques que juguen a 2a Catalana, tant per a la UD Cirera, al matí, com per al CE Mataró, a la tarda.

151121Fu_Cirerapresentcaió

La UD Cirera rep el Llefià

En el cas de la UD Cirera el seu primer equip rep el Llefià a les 11 hores i la presentació de tots els equips de l'entitat es farà en acabar aquest partit.
La temporada passada el Cirera va perdre davant l'equip badaloní per 1-2 i fa dues temporades el resultat va ser d'empat a 1 gol.
Recordem que l'equip cirerenc, que la setmana passada va iniciar una tímida reacció empatant al camp del Martinenc B, està en zona de descens en la posició 17a amb 5 punts, i encadena dues derrotes seguides a camp propi. El Llefià ocupa la 12a plaça amb 2 punts més que el Cirera i fora de casa va ser capaç de guanyar a Llavaneres per 0-4.

Mataro-Sants

El CE Mataró rep el Canyelles

Per la seva part el primer equip del CE Mataró rep el Canyelles a les 18:30 hores i la presentació es farà abans, a les 17 hores.
El CE Mataró va rebre, per darrera vegada, el Canyelles ara fa dues temporades i el resultat va ser favorable als groc-i-negres per 4-0. Anteriorment havien jugat, també a 2a Catalana, les temporades 11-12  amb victòria local per 2-0 i la 12-13 amb empat a un gol.
L'equip groc-i-negre ara mateix és 6è amb 11 punts però amb un partit menys, ja que la setmana passada es va ajornar el seu partit al camp del Llefià. El Canyelles és 9è amb 10 punts i fora de casa ha guanyat dos partits davant Besós BV i Europa B.