El Pla d'en Boet continua en mala ratxa a 3a Catalana

Victòries de Molinos i Mataronesa i empat de La Llàntia

La jornada de 3a Catalana va ser força productiva per als equips mataronins, però va perdre el més necessitat, el Pla d'en Boet, que ja encadena sis derrotes consecutives. En canvi Molinos, a fora, i Mataronesa, a casa, van guanyar, i La Llàntia va empatar fora de casa.

Futbol Pla d'en Boet - Young Talents

PLA D'EN BOET 1-2 YOUNG TALENTS BADALONA SUD

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi Rodríguez, Marc Palau, Ordóñez, Collado (Cortés 46'), Marc Fernàndez, Valencia, Palanco, Valle, Moussa (Daodui  75') i Eric.

L'equip groc continua en mala ratxa i ja acumula sis derrotes i està en zona de descens. En aquest partit, davant un bon equip, va continuar la mala sort, ja que els locals van tenir opcions, però van veure com poc abans del descans s'avançaven els badalonins. I, poc després d'iniciar-se la segona part, van fer el segon. Valle va reduir diferències quan encara quedava temps, però els nervis van poder amb els locals, que van patir l'expulsió del seu entrenador i del jugador que havia fet el gol, i la remuntada no va ser possible.

Futbol Pla d'en Boet - Young Talents

UD MATARONESA 2-1 CABRILS

UD MATARONESA: Rafa, Carlos (Mosquera 80’), Joel, Jurado (Aitor 46’), Comas, Tommy (Diego 67’), Toni (Lluis 63’), Edgar, Manolo, Aldo (Koke 67’), Miguel i Pedro.

L'equip local va aconseguir un altre triomf després de remuntar el gol inicial que va marcar el Cabrils als 17'. La Mataronesa, més incisiva, va començar a posar cèrcol a la porteria visitant, però no va ser fins al minut 40, quan Edgar, d'un lliure directe, va aconseguir empatar el partit. I després, poc després d'iniciar-se la segona part, Toni va aprofitar un rebuig de la defensa per fer el segon. La Mataronesa va buscar amb insistència tancar el partit, però no es transformaven les ocasions creades. I en el minut 89 els locals es van quedar amb deu per l'expulsió d'Aitor. El Cabrils va disposar d'un parell d'ocasions d'empatar el partit, però l'equip local va acabar ordenant-se per mantenir el resultat.

161016Fu_Mata-Cabrils

CABRERA 0-3 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Sandro, Grau (Gorka 73'), Abel Moreno, Llavero, Adan Nevado (Óscar Martínez 51'), Badre Dahbi, Adrian Garcia, Manrique (Xavi 73'), Augusto Campos, Morillas (Rubén Moreno 61'), Hèctor.

L'equip blanc-i-blau va aconseguir un brillant triomf a Cabrera i se situa a només dos punts del segon classificat. El triomf es va forjar amb un bon treball defensiu i de control a la primera part i amb un "hat-trick" de Badre Dahbi a la segona, dos d'ells a l'inici i un quan el partit ja estava finalitzant.

Futbol Molinos - Arenys de Mar

SANTVICENTÍ 2-2 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Sergio Cano, Blasco (Ibu Baldeh 46'), Artero, Sergio Cobo (Sergi Carmona 57'), Israel Martínez, Aitor Moreno, Sergio Gutiérrez (Àngel Vega 57'), Jerreh (Delfin 63'), Diallo, Sergio López, Jordi Cano (Guedes 70').

L'equip llantienc només va poder empatar al camp d'un equip de la zona baixa però, tot i això, es manté en segon lloc i amb un partit pendent. L'equip verd es va avançar molt aviat amb gol de Sergio Cobo, però va veure com li remuntaven, i va igualar, amb un penal transformat per Israel, quan el partit ja s'acabava.

Futbol La Llàntia - Young Talents