El femení de la UD Molinos continua invicte

Ha guanyat els dos partits disputats sense encaixar cap gol

L'equip femení de la UD Molinos va guanyar el segon partit de la lliga per 3-0 davant el Santa Perpètua i d'aquesta manera es manté invicte, i sense haver encaixat encara cap gol, en les dues jornades disputades. Comparteix el liderat del grup 3r de la 2a Catalana amb el Vilassar de Mar que el supera pel golaverage general.

161010Fu_Molinosfem

Va ser un partit intens i disputat entre la UD Molinos i el Santa Perpètua amb una primera part força igualada fins a l'arribada del primer gol de Sílvia Montero que va engaltar una volea a l'escaire dret de la porteria. El gol va donar aire a les locals que es van treure de sobre la pressió dels primers minuts de les visitants i fins i tot van tenir ocasions per poder ampliar l'avantatge abans del descans. A la segona part el Santa Perpètua va haver d'arriscar més i primer Marta Mateos a la sortida d'un córner i després Sara Montero, culminant un ràpid contraatac, van tancar el marcador.