La Llàntia guanya a Cabrils i la Mataronesa empata a Argentona

Molinos i Pla d'en Boet van perdre els seus partits de la jornada de 3a Catalana

La jornada de 3a Catalana de futbol va tenir sort repartida per als quatre equips mataronins, amb dos grans resultats per als dos equips que la temporada passada jugaven a 2a Catalana, o sigui l'AD La Llàntia i la UD Mataronesa, i derrotes per a Molinos i Pla d'en Boet.

161010Fu_ArgMat2

ARGENTONA 2-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Hassan (Koke 59’), Carlos, Palanco (Manolo 73’), Simon (Joel 56’), Toni, Tommy, Lluis, Edgar (Peque 56’), Aldo, Miguel i Pedro.

El partit va començar amb una Mataronesa desconeguda, difuminat el verd del seu uniforme en el verd del camp. L'Argentona va sortir molt endollat escombrant els visitants, i al minut 13 l'equip argentoní ja guanyava 2-0 amb gols de Kilian i Rovira. La Mataronesa es va asserenar aconseguint tenir més contacte amb la pilota, i desfent les ocasions locals. El joc es va anar igualant i en el minut 30 Palanco va reduir diferències transformant un penal. D'aquí al final de la primera part, el joc es va relaxar per part de l'equip local, donant un respir a la Mataronesa.

161010Fu_ArgMat1

En la segona meitat el joc es va igualar amb ocasions per part dels dos equips. L'Argentona donava més sensació de perill, afavorit per les contínues faltes sancionades als visitants. Dins d'una perfecta línia defensiva, cal destacar el partit de Miguel i Rafa que amb les seves intervencions mantenien a la Mataronesa en el partit. I la sorpresa va arribar en el minut 65, en el que Tommy es va internar a l'àrea, el seu xut va rebotar en un defensa local i Toni va aconseguir empatar el partit. Els últims minuts van ser de bojos amb els dos equips buscant la victòria en cada pilota, arribant al final amb un empat molt treballat per als visitants.

CABRILS 1-3 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Sergio Cano, Carmona (Gutiérrez 80'), Artero, Israel, Aitor Moreno (Jerreh 67'), Ibu Baldeh (Sergio Cobo 76'), Diallo, Àngel Vega (Blasco 67'), Guedes (Delfín 52'), Sergio López, Jordi Cano.

L'equip verd, després de l'ensopegada moral que va significar per al club la mort de Valentín Fernàndez, va tornar a l'activitat i ho va fer dedicant-li el triomf. La Llàntia va ser superior al Cabrils, equip que està en zona de descens, i ho va plasmar amb gols d'Israel a la primera part i d'Aitor Moreno i Jerreh a la segona. Només en temps afegit va poder marcar l'equip local transformant un penal.

D'aquesta manera l'equip que prepara José Antonio Ruiz es manté imbatut (només ha cedit un empat) i a roda del líder, ja que està a tres punts, però amb un partit pendent que el podria situar a la seva altura.

El partit contra l'Argentona es juga dijous dia 13

El partit ajornat contra l'Argentona a causa de la mort de Valentín Fernàndez, president honorífic de l'AD La Llàntia, es disputarà el proper dijous dia 13 a les 21 hores al Camp Municipal de La Llàntia.

MOLINOS 0-1 ARENYS DE MAR

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Llavero, Grau, Jonatan Beltrán (Hèctor 46'), Rubén Moreno (Adrián 56'), Adam Nevado, Manrique, Augsuto Campos, Xavi, Óscar (Gerard Roca 67'), Morilla.

L'equip blanc-i-blau no va poder superar la bona teranyina defensiva arenyenca i va perdre el primer partit a casa de la present temporada. L'equip visitant va aprofitar un gol de Raúl González, quan faltava poc per arribar al descans, per emportar-se els tres punts. Era aquest el primer gol que encaixava el Molinos a casa aquesta temporada.

Futbol Molinos - Arenys de Mar

VILASSAR DALT 3-1 PLA D'EN BOET

PLA D'EN BOET: Jairo, Javi Rodríguez, Marc Fernàndez, Eric, Silva, Marc Palau (Mosquera 74'), Àlex Palau, Youness, Valle, Moussa, Palanco.

Cinquena derrota consecutiva de l'equip de Pla d'en Boet que no acabava d'aixecar cap i està en zona de descens. I això que el partit va començar bé, amb bon joc i amb un gol de Marc Palau que els donà avantatge. Però quan l'equip vilassarenc va empatar a la mitja hora de joc, els grocs van perdre els papers i van encaixar dos gols més abans del descans que ja gairebé van sentenciar el partit. A la represa ho van intentar però els locals no van donar opció.