Només una victòria, de la Mataronesa, a 3a Catalana

Pla d'en Boet i Molinos van perdre i La Llàntia va ajornar el seu partit

En la cinquena jornada de la 3a Catalana, dels quatre equips mataronins, només la UD Mataronesa va poder guanyar el seu partit, mentre que Pla d'en Boet i Molinos perdien i l'AD La Llàntia ajornava el seu contra l'Argentona.

161003Fu_MatTuro

UD MATARONESA 3-2 TURÓ PEIRA

UD MATARONESA: Pedro, Carlos, Joel,Comas (Tommy 63’), Toni, Koke (Hassan 63’), Lluis (Palanco 46’), Edgar (Vicente 63’), Manolo (Simon 63’), Aldo, Miguel i Rafa.

La Mataronesa va aconseguir una valuosa victòria davant l'equip barceloní del Turó Peira, que li serveix per anar escalant posicions a la taula.

La primera part del partit va acabar sense gols, a causa del conformisme local i a un parell de bones intervencions de Pedro en el tram final.
La segona part va començar igual, fins que el Turó Peira s'avançà en el marcador en el minut 59. Això va fer ressuscitar les idees i els locals van començar a reaccionar. Els canvis li van donar un plus a l'equip i Simon en el minut 67 va aconseguir, en una rematada de cap, igualar el partit. I en els minuts 75 i 77 Toni va marcar dos gols per posar en clara franquícia l'equip arlequinat. Amb el treball fet, a última hora l'equip local es va refiar i va propiciar que els visitants aconseguissin retallar distàncies 3-2 i els locals van acabar patint més del necessari.

VILASSAR MAR B 2-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Llavero, Gorka (Augusto Campos 80'), Grau, Héctor (Rubén Moreno 30'), Jonatan Beltrán,  Adam Nevado, Badre Dahbi, Adrián García, Navarro, Óscar Martínez (Xavi Almazán 63'), Morilla (Manrique 46').

L'equip blanc-i-blau va començar molt ben plantat sobre el terreny de joc i a més es va avançar amb gol de Badre Dahbi, i van saber mantenir l'avantatge fins al descans. Però a la represa els vilassarencs van sortir en tromba i Guillem Muñoz va fer dos gols que van capgirar el marcador. A més Àngel Navarro va ser expulsat després del segon gol i les possibilitats de remuntada ja van quedar força difuminades.

PLA D'EN BOET 3-2 TURÓ PEIRA

PLA D'EN BOET CE: Jairo, Carlos Gonzàlez (Javer Rodríguez 46'), Marc Fernàndez, Collado (Daoudi 66'), Ballesteros, València, Àlex Palau, Marc Palau, Valle (Ordóñez 79'), Moussa Traoré, Cortés (Eric Jiménez 73').

Quarta derrota consecutiva de l'equip de José Angel Valero que li complica molt la situació a la taula classificatòria. L'equip visitant es va avançar al quart d'hora i fins al descans va mantenir el resultat. A la represa, Àlex Palau va empatar de seguida i el Pla d'en Boet va buscar el gol, però els premianencs van resistir bé i ja al tram final van donar l'estocada.