El Molinos guanya un altre derbi de 3a Catalana

Va derrotar el Pla d'en Boet, mentre La Llàntia, que és el nou líder, i la Mataronesa puntuaven fora de casa

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 26 Setembre 2016 09:43

En el gran partit de la jornada a la 3a Catalana a casa nostra, la UD Molinos es va desfer del Pla d'en Boet en un partit de gran intensitat, guanyant el segon derbi de la temporada. En els altres dos partits amb intervenció mataronina La Llàntia va guanyar fora de casa i la Mataronesa va empatar en un camp molt complicat.

UD MOLINOS 3-0 PLA D'EN BOET CE

UD MOLINOS: Sandro (expulsat als 13'), Isaac (Roca 80'), Sergi Grau, Héctor (Rubén 82'), Jonatan Beltran, Adam, Badre, Adrián Garcia (Llavero 14'), Navarro (Xavi 77'), Óscar i Jorge (Gorka 58')
PLA D'EN BOET: Jairo, Carlos González (Eric 77'), Marc Fernàndez, Collado, Silva, València (Mosquera 77'), Àlex Palau (Vela 66'), Marc Palau (Javi 77'), Valle, Traoré i Daoudi (Youness 58').

El resultat pot fer semblar que la victòria del Molinos va ser molt fàcil, però res més lluny de la realitat, ja que l'equip blanc-i-blau va haver de suar de valent per poder guanyar els tres punts, ja que abans del quart d'hora de joc va patir l'expulsió del porter Sandro Pulido i durant molts minuts va haver de jugar en inferioritat.

Futbol Molinos - Pla d'en Boet

Però l'equip local va saber defensar bé en inferioritat i va arribar al descans amb el marcador igualat a zero. I la tònica va continuar a la segona part i a més als 21' d'aquesta segona part Jonatan Beltran va avançar l'equip local. A partir d'aquí els nervis i la impaciència van fer-se amb l'equip visitant que no trobava la manera de superar la defensa local i als 32' va arribar el segon gol marcat per Badre Dahbi de penal, després que Silva, el jugador del Pla d'en Boet, fos expulsat per doble groga. I ja en el tram final va arribar la sentència definitiva amb el tercer gol de Xavi Almazán.

YOUNG TALENTS BADALONA SUD 1-1 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Hassan (Carlos 81’), Joel, Comas (Vicente 73’), Simon, Palanco, Toni, Koke (Jurado 89’), Edgar, Aldo (Diego 83’), Miguel,  Ito i Pedro.

Valuós empat de la Mataronesa en un camp on segur que serà difícil puntuar. El partit va començar amb un joc de tempteig, on el Young Talents, començaven a ensenyar les seves credencials de joc, basades en un joc de contacte i molt físic. La Mataronesa, amb un joc ordenat, no es deixava sorprendre per les escomeses dels locals. Els dos equips van disposar d'alguna ocasió per moure el marcador però es va arribar sense gols al descans.

En els primers compassos de la segona meitat, els locals van sortir amb un punt més en el seu joc, disposant de diverses jugades a pilota parada, i en un servei de cantonada, va arribar el gol local en el minut 55. La Mataronesa no va trigar a reaccionar i en el minut 62 Palanco de lliure directe aconsegueix el gol de l'empat 1-1. D'aquí i fins al final del partit, ja no es va poder veure més joc, amb contínues aturades, amb un joc que estava sempre al límit del reglament, amb contínues faltes i amonestacions que no deixaven poder donar-li ritme a la pilota.

160926Fu_YTMataronesa

TURÓ PEIRA 0-3 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Sergio Cano, Artero, Ibra (Israel 46'), Sergio Cobo (Blasco 55'), Aitor Moreno (Delfín 85'), Sergio Gutiérrez, Ibu Baldeh (Jerreh 80'), Diallo, Ángel Vega (Guedes 70'), Sergio López, Jordi Cano.

L'equip verd va aconseguir un gran triomf en un camp difícil i, aprofitant l'ensopegada del Singuerlín, s'ha situat com a nou líder del grup de 3a Catalana.

La victòria es va forjar en una bona primera part en la qual es van saber frenar els atacs locals per arribar al descans amb empat a zero gols. I després, a la represa, l'equip llantienc va fer tota una  exhibició i va arribar la sentència amb gols d'Ibu (56'), Israel de penal (66') i Jerreh (89').