Primera victòria de la UD Mataronesa a 3a Catalana

Aquest passat cap de setmana es va girar la truita a 3a Catalana per als equips de la nostra ciutat. La UD Mataronesa, que fins ara no havia puntuat, va sumar els tres primers punts, i en canvi els altres tres que havien començat bé van ensopegar.

Mataronesa - Vilassar de Dalt

UD MATARONESA 2-1 VILASSAR DE DALT

UD MATARONESA: Rafa, Comas (Ito 86’), Palanco (Diego 78’), Simon, Toni, Vicente, Peque, Mosquera (Hassan 46’), Manolo (Carlos 60’), Aldo (Edgar 60’), Miguel i Pedro.

Primera victòria en la temporada de la Mataronesa, davant un Vilassar Dalt que no l'hi va posar gens fàcil. Es va viure una primera meitat sense un dominador clar. En el minut 18 el Vilassar Dalt es va posar per davant en el marcador, gràcies a una jugada desafortunada, on Manolo va marcar en pròpia porta. Els arlequinats, amb un altre aire en el seu joc, van aconseguir empatar el matx amb un gol de Toni en el minut 26.

En la segona meitat, el domini de la pilota s'alternava entre els dos equips, amb ocasions per moure el marcador. Va ser la Mataronesa en el minut 59 la que va aconseguir el premi al seu joc, quan Comas va rematar una bona jugada col·lectiva. En els últims compassos del partit els visitants van posar en dificultats a la Mataronesa, que no disposava del control de la pilota, però va salvar les situacions de perill aconseguint els primers punts de la temporada.

En aquest partit, se li va retre homenatge a José Alcaide Montero, que ens ha deixat aquesta setmana. Persona molt estimada i relacionada amb el futbol de la nostra ciutat, va col·laborar amb diferents equips, sent directiu de la Mataronesa, de la qual era el soci número u.

AD LA LLÀNTIA 1-1 YOUNG TALENTS BADALONA SUD

AD LA LLÀNTIA: Sergio Cano, Carmona, Blasco (Gutiérrez 66'), Ibra (Jerreh 84'), Sergio Cobo (Aitor Moreno 66'), Israel, Ibu Baldeh, Diallo (Guedes 78'), Ángel Vega (Albert Rubio 46'), Sergio López, Jordi Cano.

L'equip llantienc buscava tres punts per mantenir-se a la part alta de la taula, i va començar bé amb un gol d'Ibra als quatre minuts. Però després es va trobar amb un rival complicat que, ben situat sobre el terreny de joc, va aprofitar la seva oportunitat a la segona part, a falta d'un quart d'hora per al final, per empatar el partit. I d'aquesta manera els dos equips continuen en segon lloc empatats a 7 punts.

Futbol La Llàntia - Young Talents

SINGUERLÍN 3-0 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Miguel, Gorka (Jorge 62'), Sergi, Héctor, Rubén, Roca (Beltran 70'), Badre, Adam (Llavero 62'), Xavi, Óscar, Navarro (Adrián 73').

El Molinos no va poder defensar el lideratge al camp d'un dels grans favorits al títol i que, tot i no demostrar res de l'altre món, va saber aprofitar les seves oportunitats, deixant en el marcador amb un 3-0 que potser és exagerat per als mereixements del Molinos. Al descans l'equip de Santa Coloma ja dominava 2-0 i mitjan de la segona part va acabar de sentenciar el matx.

PLA D'EN BOET CE 0-3 LA SALUT PERE GOL

PLA D'EN BOET: Jairo (Ruben Lloret 65'), Carlos González (Eric 20'), Marc Fernàndez (Palau 20'), Ordóñez (Javi 20'), Silva, Valencia (Mosquera 65'), Youness, Ballesteros, Valle, Traoré i Daoudi.

Sorpresa a Pla d'en Boet on l'equip local no va poder fer res davant un equip que arribava amb zero punts però que va sortir en tromba davant un equip local adormit i es va posar amb un 0-2 abans del minut vint. Després va saber aguantar la reacció local i va donar l'estocada definitiva a la segona part.