Molinos i La Llàntia volen continuar a dalt de la 3a Catalana

El líder es desplaça i els altres tres equips mataronins juguen a casa

  • Divendres, 16 Setembre 2016 17:38

El campionat de 3a Catalana ha començat molt bé per a dos dels quatre equips mataronins, ja que estan a dalt de tot en el grup de cinc equips que han fet el ple de punts: la AD La Llàntia i la UD Molinos, que és el líder per golaverage general.
Tres dels equips mataronins juguen a casa i un d'ells, el líder, juga a Santa Coloma de Gramenet.

Futbol La Llàntia - Premià de Dalt

Gran partit a La Llàntia

L'AD La Llàntia ha començat fort en el seu retorn a 3a, després d'una temporada a la categoria superior, i està entre el grup de cinc equips que han sumat els sis punts. El diumenge a les 12:15 hores rep el Young Talents Badalona Sud, que també és un dels equips que han sumat els sis punts, i davant del qual es pot viure un partit molt interessant.

El Pla d'en Boet busca la segona victòria a casa

El Pla d'en Boet CE està a la zona intermèdia amb un triomf i una derrota i rep (diumenge 12:30 hores) l'equip de La Salut Pere Gol, un dels equips que encara no ha puntuat, davant del qual es pot esperar la segona victòria dels de José Ángel Valero.

Els arlequinats de la Mataronesa són els més necessitats

I el que de moment ha començat pitjor i està més necessitat és la UD Mataronesa que encara no ha puntuat, sorprès en el debut pel Molinos a casa seva i perdent per la mínima a Premià de Dalt en la segona jornada. Els cal reaccionar i ho buscaran al Camí del Mig (dissabte a les 18 hores) davant el Vilassar de Dalt, equip que està a la zona intermèdia amb 3 punts.

El Molinos, el líder, visita un rival molt complicat

L'equip blanc-i-blau es desplaça a Can Zam (diumenge 12 hores) per tal d'intentar continuar la seva marxa davant el Singuerlín, un equip amb llarga trajectòria a la categoria superior i que també ha començat fort amb els sis punts a la butxaca.