Molinos i La Llàntia continuen ferms a 3a Catalana

Els dos equips mataronins estan en el grup de cinc equips que han sumat els 6 punts i els blanc-i-blaus són líders

La segona jornada de la 3a Catalana ens ha deixat dues victòries i dues derrotes per als equips mataronins. Els guanyadors han estat la UD Molinos, que ha golejat el Pineda, i es converteix en el líder per golaverage, i l'AD La Llàntia, que també està entre els cinc equips que han sumat els sis punts fins ara.

Pitjor els ha anat al Pla d'en Boet, que no ha pogut conservar el lideratge que tenia després de la primera jornada, i a la UD Mataronesa, que continua sense sumar cap punt després de perdre a Premià de Dalt.

Futbol Mataronesa - Molinos

UD MOLINOS - PINEDA 9-0

UD MOLINOS: Sandro, Gorka, Sergi, Hèctor (Jony 46'), Rubén, Roca, Badre, Adam, Xavi, Óscar (Adriàn 46'), Jorge (Navarro 55').

Poca història en un  partit on els locals han sortit en tromba i s'han avançat als 5' mitjançant un gol d'Óscar Martínez. Després, al quart d'hora i a la mitja hora, ha ampliat el compte Badre i en els dos minuts finals de la primera part Almazán i novament Badre han decidit totalment el matx. A la represa Badre Dahbi ha completat un pòquer, Xavi Almazán un "hat-trick" i Àngel Navarro ha fet el definitiu 9-0.

VILASSAR DE DALT - AD LA LLÀNTIA 0-1

AD LA LLÀNTIA: Sergio Cano, Carmona, Artero, Ibra, Sergio Cobo (Jerreh 80'), Israel, Ibu Baldeh, Diallo (Aitor Moreno 70'), Àngel Vega, Sergio López i Jordi Cano (Blasco 70').

L'AD La Llàntia ha decidit un matx molt igualat amb un gol de l'ex-jugador del Cirera Àngel Vega quan només faltaven deu minuts per acabar el partit. Amb aquest resultat els llantiencs es mantenen en el grup capdavanter.

DISTRICTE 030 - PLA D'EN BOET CE 3-1

PLA D'EN BOET CE: Jairo, Carlos González, Silva, Ordóñez, Marc Fernàndez (Javi 77'), Valencia (Mosquera 77'), Vela (Youness 46'), Ballesteros, Valle (Cortés 77'), Traoré i Daoudi (Collado 76').

El Pla d'en Boet anava a defensar el seu lideratge al Narcís Sala, però allà va topar amb un equip sòlid que es va avançar en el marcador als 23' complicant-li força la situació. L'equip mataroní va sortir molt millor a la segona part i va empatar mitjançant José Maria Valle. Però l'equip local va tornar a prendre la iniciativa i amb un gol de penal va avançar-se novament i aprofitant el desconcert de l'equip mataroní, després del gol i de tres canvis simultanis, va sentenciar dos minuts més tard.

PREMIÀ DALT - UD MATARONESA 1-0

UD MATARONESA: Pedro, Hassan, Palanco, Simon, Toni (Ito 81’), Vicente (Comas 63’), Koke (Carlos 74’), Peque, Lluís (Joel 12’), Edgard, Aldo i Manolo.

La primera part no va tenir un dominador clar i els locals només creaven perill a pilota parada. Mentrestant la Mataronesa no trobava el seu lloc en el camp, amb un joc a ratxes.
A la segona meitat es va veure una Mataronesa més incisiva en el seu joc, dominant els temps del partit, amb diverses arribades a la porteria local, però la seva falta de punteria, els va impedir dominar en el marcador. El Premià Dalt en va tenir prou amb una arribada als 83' per acabar fent-se amb els tres punts.