Diada feliç per a UD Cirera i CE Mataró

Els dos equips han aconseguit el primer triomf de la temporada a 2a Catalana

Els dos equips mataronins de la 2a Catalana han tingut una Diada feliç, ja que han sumat els tres punts, aconseguint en els dos casos la primera victòria oficial de la temporada.

150911Fu_EquipCirera

Victòria "in-extremis" del Cirera en el derbi maresmenc

Partit molt igualat entre dos equips molt ben posicionats en el camp, però amb poc rodatge.
En el minut 27' el Sant Pol s'hauria pogut avançar i complicar molt les coses a l'equip local, però ha desaprofitat un penal. Això ha animat l'equip local que al tram final de la primera part ha pogut avançar-se amb un bon xut de Pereira i un altre d'Albert.
A la segona part el Sant Pol s'ha trobat més còmode i ha estat a punt d'avançar-se en un remat de cap que s'ha estavellat al travesser. I quan semblava que tothom donava per bo l'empat, ja en el temps afegit, una bona jugada de Carlos per la banda dreta amb perfecta "passada de la mort" ha servit perquè Aleix, sol davant de porteria, pogués marcar a plaer el gol del triomf, que els jugadors locals han pogut brindar al seu porter Toni Rodríguez que, com se sap, va patir un greu accident laboral.

UD CIRERA - SANT POL 1-0

UD CIRERA: Pol, Albert (Cristian 87'), Roger, Albertito, Ivan (Carlos Gómez 77'), Peque, Syllah, Izar, Othmann (Ot Esqueu 57'), Pereira (Joel 57'), Said (Aleix Tarrés 57').
GOL: 90+2' ALEIX TARRÉS (1-0)

El CE Mataró guanya amb solvència al camp del Badia

El CE Mataró, que en la primera jornada havia cedit un empat a casa, ha superat amb solvència el partit al camp del Badia del Vallès, que era el cuer. L'equip vallesà a la primera jornada havia patit la derrota més clara de la jornada, i que després d'aquesta jornada continua a la cua de la classificació. Per la seva part l'equip groc-i-negre se situa a la cinquena posició.

El Mataró ha controlat el partit des del primer moment, tenint la possessió de la pilota. Igual que havia passat a la primera jornada, s'ha avançat amb gol de Rodri, que ha marcat després d'una bona jugada de Ricky, amb magnífica centrada. Fins al descans el Mataró encara ha tingut dues bones ocasions a peus d'Aitor, però el marcador no s'ha mogut.

A la represa ha continuat la mateixa dinàmica i el partit ha quedat pràcticament sentenciat amb el segon gol d'Óscar Castellano després d'una passada de Parri. Després l'equip local s'ha quedat amb deu i ja s'ha vist del tot impotent per intentar la remuntada.

BADIA - CE MATARÓ 0-2

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Kiku, Rueda, Víctor (Willy 46'), Parri (Fiti 57'), Óscar (Marc Ariño 77'), Aitor (Mario López 65'), Ricky, Rodri (Sergi 65'), Bargalló.
GOLS: 16' RODRI (0-1); 56' ÓSCAR CASTELLANO (0-2).