Molinos juga a casa i els altres tres de 3a ho fan fora

La UD Mataronesa busca els primers punts a Premià de Dalt

  • Divendres, 09 Setembre 2016 13:12

La segona jornada de la 3a Catalana només ens porta un partit a la nostra ciutat. Serà el que jugarà a les 12 hores del diumenge la UD Molinos al Municipal de Vista Alegre Molins davant el Pineda.
L'equip visitant no ha puntuat, ja que el seu partit de la 1a jornada es va suspendre, mentre que els blanc-i-blaus busquen els segon triomf després de l'obtingut la setmana passada al Camí del Mig davant la UD Mataronesa.

Futbol Mataronesa - Molinos

Els altres tres juguen fora de casa i el més interessant serà veure si la Mataronesa aconsegueix els primers punts al camp del Premià de Dalt en el partit del dissabte a les 18 hores. Els premianencs van perdre a La Llàntia a la primera jornada.
El Pla d'en Boet CE, que és el primer líder de la categoria després de la golejada que li va clavar al Cabrera, va a defensar la seva posició al Narcís Sala de Sant Andreu davant del Districte 030 barceloní, que a la primera jornada va perdre per 3-1 al camp del Singuerlín.
I finalment La Llàntia, equip guanyador també a la 1a jornada, es desplaça a Vilassar de Dalt un jugarà el diumenge a les 12:30 hores. L'equip vilassarenc també va començar guanyant (2-4 a Cabrils).

Futbol Pla d'en Boet - Cabrera