El CE Mataró només pot empatar en el primer partit de 2a Catalana

L'equip groc-i-negre ha perdonat a la primera part i el Besós ha empatat amb un golàs

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 04 Setembre 2016 19:06

Futbol CE Mataró - Besós

El CE Mataró retornava avui a la 2a Catalana, després del descens de la temporada passada, i no ha pogut començar amb bon peu, ja que només ha pogut empatar davant un equip molt farragós, com és el Besós BV. L'equip barceloní, que la temporada passada va acabar en el sisè lloc, s'ha mostrat molt ferm en defensa i ha empatat gràcies a un golàs a la segona part.

El Mataró perdona massa a la primera part

L'equip groc-i-negre ha començat ben plantat sobre el terreny de joc intentant superar la forta pressió de l'equip visitant i a partir del quart d'hora ha començat a gaudir de bones ocasions.

Futbol CE Mataró - Besós

En la primera, Aitor ha enviat un còrner directament al pal, i després un Bargalló molt lluitador n'ha tingut dues, però les ha malbaratat per una certa precipitació. I als 18 minuts una passada llarga d'Aitor l'ha controlat Rodri molt bé dins l'àrea després de guanyar l'esquena a la defensa i ha superat amb habilitat la sortida del porter.

Futbol CE Mataró - Besós

Després el Mataró encara ha gaudit d'oportunitats per deixar molt ben encarat el partit, però els intents de Bustos i Bargalló els ha aturat el porter Omar.

Futbol CE Mataró - Besós

Els visitants han defensat molt bé en el tram final

A la represa els visitants han començat més incisius i Uri ha tingut una bona ocasió xutant fora. Ha replicat Bargalló amb un xutàs refusat pel porter visitant. I al quart d'hora, en un contraatac visitant perfectament portat, a la sortida d'un còrner llançat pel Mataró, ha acabat amb un xutàs imponent de Charly des de molt lluny que ha entrat per tot l'escaire donant l'empat, que acabaria sent definitiu, al seu equip.

Futbol CE Mataró - Besós

El Mataró després ho ha intentat, però, en un dia tremendament calorós, cada vegada mancaven més les forces i les oportunitats han vingut a peus d'Aitor, primer en un xut que ha sortit fregant el pal i després en una falta directa que s'ha tornat a estavellar al pal, en el segon xut seu al llarg del partit que ha acabat topant a la fusta.

L'equip visitant defensava bé i un bon xut de Fiti, que anava cap a dins, l'ha refusat un dels molts defenses que hi havia dins l'àrea. Però el Besós encara buscava el gol en un contraatac i ha tingut la darrera oportunitat, que ha fallat Jimmy, enviant fora, sol davant de Joel.

CE MATARÓ - BESÓS BV 1-1

CE MATARÓ: Joel, Rueda (Lluís 66'), Sergi, Kiku, Abel Moreno (Víctor Barragán 57'), Fiti (Parri 84'), Bustos (Cristian 80'), Óscar, Rodri, Aitor Gonzàlez i Bargalló (Ricky 71').
GOLS: 19' RODRI (1-0); 59' Charly (1-1).

Futbol CE Mataró - Besós

Ofrena floral abans de començar el partit
Com cada any, abans del primer partit de la temporada, s'ha fet una ofrena floral en record de Francesc Rimblas i Albert Gibert, els dos presidents de l'entitat que van morir exercint el seu càrrec, i també de Boixet i Roura dos jugadors que van morir defensant els colors groc-i-negres.

VÍDEO-RESUM DE GOLCAT.COM