El Molinos debuta a 3a Catalana guanyant el derbi a la Mataronesa

També han començat bé, el Pla d'en Boet, golejant el Cabrera, i La Llàntia, derrotant el Premià de Dalt

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 04 Setembre 2016 11:33

El dissabte començava la competició de lliga de 3a Catalana de futbol i ho va fer amb dos grans partits a Mataró. En un d'ells la UD Molinos va debutar a la nova categoria guanyant el primer derbi de la temporada al Camí del Mig davant la UD Mataronesa, i en l'altre el Pla d'en Boet va començar golejant a casa seva davant el Cabrera.

Futbol Mataronesa - Molinos

UD MATARONESA - UD MOLINOS 2-3

UD MATARONESA: Pedro, Hassan (Hassan 81’), Carlos, Joel (Manolo 46’), Palanco, Toni (Peque 60’), Tommy (Ito 81’), Vicente (Comas 67’), Koke, Lluis i Aldo
UD MOLINOS: Sandro, Gorka (Isaac 46’), Sergi, Hector, Llavero, Adam, Badre, Augusto (Rubén 77’), Jorge (Xavi 46’), Oscar (Jony 86) i Jóse (Roca 60’)

En el primer derbi mataroní de la temporada a la 3a Catalana es va produir una relativa sorpresa, ja que l'equip que pujava de 4a, la UD Molinos, va aconseguir batre al Camí del Mig a l'equip que baixava de 2a, la UD Mataronesa, després d'un partit jugat de tu a tu i en el qual els molinencs van estar més encertats de cara a porteria.

Després d'uns primer compassos igualats, el primer a colpejar va ser el Molinos gràcies a Llavero en connectar una falta lateral en el minut 16. El gol va esperonar els visitants, que van passar a dominar el joc i en el minut 25 Óscar va aconseguir el segon gol visitant.
L'equip arlequinat va reaccionar abans del descans igualant el marcador amb dos gols de Palanco.

La segona meitat va començar amb la Mataronesa posant un punt més en el seu joc, però sense la fortuna necessària per moure el marcador. Els Molins es va defensar amb ordre i amb sortides ràpides a la contra. I en el minut 58 Badre va llançar una falta directa tocant una mica en la barrera per fer inútil l'estirada de Pedro i així els visitants van marcar el que seria el gol definitiu, ja que la Mataronesa es va bolcar en el camp visitant per aconseguir l'empat, però el porter visitant i els pals van evitar l'empat.

PLA D'EN BOET CE- CABRERA 6-1

PLA D'EN BOET CE: Jairo Hernández, Carlos González, Silva, Ordóñez, Marc Fernández, Valencia (Ballesteros 69'), Vela (Javi Rodríguez 69'), Moussa Traoré, Valle (Mosquera 63'), Marc Palau (Cortés 55') i Àlex Palau.

Futbol Pla d'en Boet - Cabrera

El Pla d'en Boet va començar amb un gran triomf davant un equip que la temporada va acabar quart de la categoria.
L'equip local va fer un grna partit i la seva superioritat va ser absoluta plasmada amb un contundent golejada, ben encarrilada ja a la primera part amb quatre gols de Valle (3' i 34'), Àlex Palau (27') i Marc Palau (31'). A la represa José Maria Valle fa completar el seu "hat-trick" als 61' i Mosquera va posar el 6-0 als 65'. Ja al tram final els cabrerencs van fer el seu gol de l'honor.

AD LA LLÀNTIA - PREMIÀ DE DALT 2-0

AD LA LLÀNTIA: Diego Cano, Carmona, Artero, Albert Rubio, Ibrahima Cámara (Delfín García 55'), Israel Martínez (Fernando Rodríguez 86'), Ibu Baldeh (Jerreh Badjie 76'), Àngel Vega (Sergio Blasco 86'), Guedes (Aitor Moreno 55'), Sergio López, Jordi Cano.

Bona victòria de l'equip verd per començar la nova temporada derrotant el Premià de Dalt amb força solvència. L'equip local s'ha avançat ben aviat amb un gol d'Israel i després als vint minuts Sergio López ha fet el segon.
Després els locals han controlat bé la situació per acabar emportant-se els tres primers punts.