Victòria que genera il·lusió del CE Mataró en el Trofeu Iluro

Va superar el Rubí, equip de categoria superior, per 3-1

El passat diumenge es va disputar una nova edició del Trofeu Iluro, amb el qual el CE Mataró tanca habitualment la seva pretemporada, i l'equip groc-i-negre va aconseguir un triomf il·lusionant per 3-1 davant un equip com el Rubí que està a la categoria superior.

160830Fu_Iluro

Inauguració de la nova graderia

La tarda va començar amb la inauguració oficial de la nova graderia al Camp Municipal del Centenari amb els parlaments de l'Alcalde de Mataró David Bote, el regidor d'Esports Josep Maria Font i el president del club Fran Seijo. Els tres van destacar la important i necessària millora en la instal·lació. Una obra realitzada per l'Ajuntament de Mataró, amb el suport del Club Esportiu Mataró, que ha pagat les cadires groc i negres que s'hi han instal·lat.

160830Fu_Gradadavant

160830Fu_Gradadarrere

Victòria que genera il·lusió

Esportivament la tarda era interessant amb la visita de l'UE Rubí de 1a Catalana (descendit la temporada passada de 3a Divisió).
El jove equip rubinenc va començar avançant-se ben aviat amb un gol als cinc minuts de partit, però el Mataró va reaccionar ben aviat i va començar a agafar el control del matx. Amb una pressió intensa, molt ben treballada, el Mataró va aconseguir dominar el centre del camp i va remuntar el matx abans del descans amb gols de Javi Bustos (16') i Autor González (45'), transformant un penal comès precisament sobre Bustos.
A la segona meitat, el recentment ascendit del juvenil Óscar va sentenciar amb un xut creuat després d'una bona jugada col·lectiva (78').
Un triomf convincent contra un equip de categoria superior que permet encarar amb garanties la darrera setmana de preparació i la nova temporada a 2a Catalana on l'equip d'Alberto Encinas surt amb ganes d'obtenir l'ascens a 1a Catalana.
Diumenge a les 17 hores és ja l'hora de la veritat en el partit que es jugarà en el Municipal del Centenari davant el Besòs BV.

160830Fu_CEMRubí

La pretemporada groc-i-negra completa

CE Mataró 3-1 UE Rubí
Gols de Bustos, Aitor González i Óscar.
CE Mataró 2-1 CF Bellavista Milan
Gols de Rodri
UD Molletense 0-2 CE Mataró
Gols de Marc Ariño i Rodri.
CE Mataró 2-1 Caldes
Gols de Kiku i Aitor González.
CE Mataró 1-1 Mollet
Gol de Lluís Bargalló.
CE Mataró 2-0 Bellvitge
Gols d'Aitor González.