La UD Mataronesa també baixa a 3a Catalana

L'equip arlequinat necessitava una carambola de tres resultats i no se'n va donar cap

La darrera jornada de la 2a Catalana només tenia l'interès per als aficionats mataronins de veure si la Mataronesa podria salvar la categoria, però perquè això passés s'havia de produir una carambola a tres bandes amb tres resultats concrets, dels quals no se'n va donar cap. De fet l'equip arlequinat ja va començar per fallar ell, ja que no va poder guanyar en el derbi jugat al Camí del Mig davant el Cirera, que va acabar amb empat a dos gols.
I per tant, en afegir-se aquest descens al de l'AD La Llàntia i al del CE Mataró a 2a Catalana, la temporada 2016-17 tornarà a ser com la 2014-15, o sigui amb Cirera i Mataró com a representants mataronins a 2a Catalana i amb Mataronesa i La Llàntia a 3a Catalana, on ara hi tindran l'acompanyament de Pla d'en Boet, Liverpool i Molinos.

Futbol Mataronesa - Cirera

UD MATARONESA 2-2 UD CIRERA

UD MATARONESA: Rafa, Alvero (Hassan 78’), Diego (Mosquera 46’), Palanco, Alaji (Joel 46’), Campaña (Ito 65’), Koke, Comas, Musta (Simon 78’), Badre, Miguel i Paco.
UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez (Toni Redondo 62’), Alberto, Angel (David 62’), Miguel, Duran, Ivan (Othman 62’) , Romero, Pau, Joel, Aleix Tarrés "Peque", Izar.
GOLS: 8’ Miguel  (1-0), 31’ Peque (1-1), 50’ Izar (1-2), 70’ Palanco de penal (2-2).

El partit va ser disputat amb intensitat per part dels dos equips que van gaudir de bones ocasions de gol. El primer a copejar va ser la Mataronesa, obra de Miguel, en el minut 8 1-0. El partit semblava estar encarrilat per als interessos locals, però en una falta lateral Peque va aconseguir de cap el gol de l'empat. A la Mataronesa li van entrar els dubtes arribant uns bons minuts del Cirera, que va disposar d'alguna ocasió d'augmentar el marcador.

En la segona meitat la Mataronesa va sortir a pel partit deixant uns espais que el Cirera va aprofitar, i als cinc minuts de la represa, Izar va avançar-los rematant una altra falta lateral. Els arlequinats van quedar tocats durant uns minuts i el Cirera va tenir ocasions per sentenciar però no ho va fer, i a quan faltaven vint minuts va ser Palanco qui va empatar de penal.
A la Mataronesa només li valia la victòria per conservar alguna esperança de salvació i va posar setge a la porteria rival, però sense èxit. De tota manera el Martinenc B que havia d'empatar, va guanyar 0-4 al camp del Carmel, i el Montcada que havia de perdre va empatar davant el Canyelles.

AD LA LLÀNTIA 2-3 EUROPA B

AD LA LLÀNTIA: Dani, Guti, Carmona, Artero (Sergio López 48'), Juanjo, Isra, Delfin (Ferran 46'), Diallo (Ibra 46'), Said, Juanma, Sergio Cobo.
GOLS: 3' JUANJO (1-0); 35' Borrull (1-1); 80' Valdés (1-2); 82' Borrull (1-3); 87' TONI (2-3).

L'equip llantienc s'acomiadava de la 2a Catalana i no ho va poder fer donant una darrera satisfacció als seus aficionats, que van veure una altra derrota a casa, la setena de la temporada. Es van avançar ben aviat, però al descans els visitants ja havien igualat i ja apropant-se al final van veure com els barcelonins els feien dos gols que decidien el matx.