El CE Mataró empata a Horta però baixa a 2a Catalana

Els homes de Polo han lluitat fins al final, però el triomf del Lloret a Girona els condemna

Descens

Diumenge trist pel Club Esportiu Mataró que ha baixat a 2a catalana, tot i treure un gran empat a dos gols del Municipal Feliu i Codina d'Horta, contra un equip que s'estava jugant l'ascens. La combinació de resultats ha fet aquest punt inútil pels dos equips, ni ascens per als barcelonins ni permanència per al Mataró.

El Mataró ha fet un gran partit i a la segona part ha disposat de moltíssimes ocasions per sentenciar el partit i la permanència, però no hi ha hagut encert i l'equip groc-i-negre torna a 2a Catalana, on haurà d'intentar altra vegada l'ascens la temporada vinent.

Amb capacitat de resposta

Si una cosa ha demostrat avui el Mataró és que l'equip té qualitat i capacitat per haver continuat a 1a Catalana. L'Horta es jugava la promoció d'ascens (i diem la promoció, ja que de seguida el Vilassar ha encarrilat el seu partit, ja que també tenien opcions d''ascens directe) i s'ha avançat aviat amb un gran gol des de fora de l'àrea. Però el Mataró ha reaccionat, amb un gol d'Aitor González, i fins i tot ha fregat l'1 a 2, en una ocasió que l'àrbitre ha anul·lat un gol de Ricky per un fora de joc molt dubtós.

Aitor Gonzalez

Només encetar la segona meitat, els locals han fet el 2-1 amb un gol de Novo, però la reacció ha estat quasi immediata, amb un bon gol de Rodri. Quedava molt i amb els resultats que hi havia a cap dels dos equips els valia l'empat. El jove Ricky ha tingut dues ocasions clares, i poc després ha replicat l'Horta tancant el Mataró a la pròpia àrea. Però el gol no arribava i amb els dos equips jugant a la desesperada, han estat els groc i negres els que han tingut més ocasions. Fins a sis ocasions clares de gol, que no han acabat al fons de la xarxa. El final més cruel per la temporada del retorn a 1a Catalana.

U.At. Horta 2-2 Club Esportiu Mataró EF

CE Mataró: Joel, Cristian (Willy 46'), Dani Prieto, Abel Moreno, Aitor González, Parri (Baba 73'), Fiti, Sergi, Victor (Sergio Urbano 58'), Rodri (Marc Ariño, 78'), Ricky (Uri 63').
Gols: 9' Kique (1-0), 23' AITOR GONZÁLEZ (1-1), 46' Novo (2-1), 52' RODRI (2-2).

La dramàtica combinació de resultats

Se sabia que el Mataró en tenia prou amb fer el mateix resultat que el Lloret per evitar el descens directe, però podia quedar en plaça de descens compensat. Però el Lloret ha guanyat a Girona i el Mataró només ha pogut empatar, i acaba en 15è lloc i baixant pel golaverage particular respecte el Girona B (ai, aquella derrota de la setmana passada!).

Si el Mataró hagués marcat alguna de les ocasions de què ha disposat, i hagués guanyat el partit, hauria pogut salvar del tot la categoria sense haver d'esperar res més, ja que amb la derrota del Girona B saltava a la 13a plaça, i amb l'ascens del Prat a 2a Divisió B quedava fora de perill dels descensos compensats. El que fa només un gol!!

I mentrestant l'Horta es quedava també sense premi, ja que en haver tret només un punt es veu superat a la segona plaça per La Jonquera, també pel golaverage particular entre els dos equips, i serà l'equip empordanès qui jugarà la promoció.