El CE Mataró cau davant el Girona B i està en situació crítica

A falta d'una jornada l'equip groc-i-negre ho té molt complicat per salvar-se

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 22 Maig 2016 19:23

Futbol CE Mataró - Girona B

El Club Esportiu Mataró tenia un partit clau davant del filial del Girona en la darrera jornada del campionat a casa i no ha sabut aprofitar-ho per fer un pas important cap a la permanència, ja que ha perdut per 0-2, i ara queda en situació crítica, ja que en el darrer partit visita l'Horta, que s'estarà jugant la promoció o fins i tot l'ascens directe.

L'equip mataroní rebia un rival directe en un partit a cara o creu, però des de bon començament se l'ha vist força conservador davant un equip gironí que estava més ficat dins el partit i que s'emportava totes les pilotes dividides, dominava el centre del camp i s'acostava amb velocitat a l'àrea local. Però, tot i això, la defensa local controlava la situació, i la millor ocasió de gol l'ha tingut l'equip local, quan Rodri, a prop de la mitja hora de joc, ha rebut una bona passada en profunditat, plantant-se sol davant Quinti, però el seu xut l'ha aturat bé el porter visitant. Poc després els gironins han estavellat una pilota al pal en una jugada en la qual l'auxiliar ha aixecat la bandera, però el col·legiat ha deixat seguir la jugada.

Futbol CE Mataró - Girona B

A la represa, jugada sota una intensa pluja, de seguida Uri ha tingut una altra ocasió claríssima, en un altre u contra u sol amb el porter, però ara el xut ha sortit fregant el pal. Però ha tornat el domini visitant i al quart d'hora l'equip visitant s'ha avançat en un xut de falta. No ha reaccionat el Mataró i quan faltava un quart d'hora, en un contraatac, Coro, aprofitant un refús de Joel, ha marcat el segon gol visitant i la cosa s'ha posat molt complicada.

Ha fet canvis José M. Polo i s'ha atacat a la desesperada, posant-hi les ganes que abans no s'havien vist, i les ocasions s'han anat succeint davant la porteria de Quinti. Primer Sergi Urbano sol completament ha rematat fora, després Dani Prieto a la sortida d'un córner ja engaltat un potent xut que s'ha estavellat a la cara d'un defensa quan la pilota ja entrava, i després Rodri n'ha tingut una altra però el seu remat de cap ha anat fora. I encara quan ja s'acabava el temps, a la sortida d'un córner hi ha hagut un embolic amb xuts i refusos dins l'àrea petita en què semblava impossible que la pilota no entrés... però avui no tocava i no ha volgut entrar.

Futbol CE Mataró - Girona B

Graderia sense acabar, pluja... i coberta sense projectar

Cal dir que el partit, important per al futur de l'equip, va comptar amb més assistència de seguidors del que és habitual, però no encara la que es mereix la història del club. I van haver de seguir el partit de forma força incòmoda, inclòs l'alcalde de la ciutat, ja que la graderia encara no ha estat finalitzada.
I el partit va estar acompanyat d'una forta pluja, que va fer pensar un cop més en una coberta, que ni tan sols està projectada, i que continua deixant el Municipal del Centenari, que fa cinquanta anys era un dels millors camps de Catalunya, ben per darrere dels de la majoria de poblacions de la comarca, que sí que la tenen.

Futbol CE Mataró - Girona B

La situació és força crítica

El CE Mataró, quan falta una jornada, està fora de la zona directa de descens, que atrapa a quatre equips. Ja baixen Molletense, Abadessenc i L'Escala. Per sobre seu el Lloret i el Mataró estan empatats a 40 punts, però l'equip groc-i-negre té el golaverage guanyat i per tant evita, de moment, el quart lloc de descens directe. El Girona B queda amb 41 punts, un punt per sobre en el sisè lloc per la cua.

Però el Mataró està situat a la posició de possible descens per compensació, a causa del fet que han baixat dos equips catalans de 2a B a 3a, i per tant d'acabar així s'hauria d'esperar que dos equips catalans pugin a les fases d'ascens. En la darrera jornada s'enfronten Girona B i Lloret, mentre que el Mataró visita l'Horta que és el segon classificat i s'està jugant l'ascens.

Futbol CE Mataró - Girona B
 

CE MATARÓ 0-2 GIRONA B

CE MATARÓ: Joel, Lluís (Ricky 78'), Dani Prieto, Abel Moreno (Ousman 62'), Aitor Gonzàlez, Sergi Sànchez, Fiti, Parri, Rodri, Cristian (Sergi Urbano 72'), Uri (Baba 84').
GOLS: 61' Genís (0-1); 75' Coro (0-2).