Mataronesa i La Llàntia han de guanyar fora de casa

La UD Cirera, l'únic que juga a casa, pot donar un cop de mà als seus rivals ciutadans

Aquest cap de setmana l'únic equip mataroní de la 2a Catalana de futbol que juga a casa és la UD Cirera que, després d'haver aconseguit la permanència matemàtica, pot ajudar els seus rivals ciutadans derrotant un rival directe en la lluita per la permanència. Els altres, UD Mataronesa i AD La Llàntia, han de buscar els tres punts fora de casa per continuar pensant en la salvació.

El primer en jugar serà la UD Cirera que ho farà el dissabte a les 16:30 hores al Municipal de Cirera rebent el Montcada. Com hem dit l'equip groc, 10è amb 40 punts, està ja salvat i per tant juga amb total tranquil·litat per oferir una darrera victòria a la seva afició amb la qual celebrar la permanència, i a la vegada ajudar els altres dos equips mataronins ja que el seu rival està en lluita encara amb ells per la permanència, situat en 13è lloc amb 34 punts.

Futbol Cirera - Europa B

Després a les 17:15 hores serà la Mataronesa que jugarà al Nou Sardenya, el camp de l'Europa B. L'equip arlequinat ocupa la 14a posició amb 32 punts, a dos dels llocs de salvació, mentre que els escapulats estan en lloc tranquil en 9è lloc amb 45 punts. A veure si surten relaxats i l'equip mataroní ho pot aprofitar per sumar els tres punts necessaris per continuar optant a la permanència.

Futbol Mataronesa - Gramanet

I finalment l'equip verd, l'AD La Llàntia, que ocupa el 16è lloc amb 31 punts, juga el diumenge a les 17 hores al Municiapl de Sant Adrià del Besós, davant de la UA Gramanet, equip que no fa molt estava a 2a Divisió B i que ara s'ha vist ja abocat al descens a la 3a Catalana, ja que és penúltim amb 26 punts. Els llantiencs estan a tres punts dels llocs de salvació i per tant necessiten obtenir la tercera victòria fora de casa de la temporada.

Futbol La Llàntia - Montcada