La UD Cirera aconsegueix la permanència a 2a Catalana

Mataronesa i La Llàntia continuen en zona de descens després d'ensopegar a casa

La passada jornada, l'avant-penúltima de la competició a 2a Catalana, semblava que podia ser propícia per tal que s'aconseguís per fi el ple de punts, però no va ser possible. Només la UD Cirera va poder sumar els tres punts, fent-ho al camp del cuer, i amb ells aconsegueix la permanència a la categoria un any més. Però en canvi la Mataronesa i La Llàntia van ensopegar a casa seva i continuen en zona de descens i tindran complicada la continuïtat a la categoria que estrenaven aquesta temporada.

160517Fu_Cirerasegueix

TECNOFUTBOL 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez, Duran, Albertito, Castillo (David Jiménez 78'), Pau (Angel Vega 51'), Redondo, Joel, Cristian, Peque (Othman 78'), Izar (Miguel 23').
GOLS: 39' PAU (0-1); 44' MIGUEL (0-2); 68' Flores (1-2).

L'equip d'Antonio González tenia l'oportunitat de segellar la permanència en l'últim partit de la jornada jugat el diumenge a les 20 hores si guanyava al camp del cuer, un equip que està molt enfonsat. La tasca no semblava molt complicada i al descans l'equip groc tenia el triomf ben encarrilat amb gols de Pau, en jugada individual i de Miguel rematant una assistència d'Ivan Castillo. A la represa l'equip va anar gestionant el resultat però quan faltaven vint minuts els locals van reduir distàncies, en una jugada de mala sort, i això va fer que costés que passessin els minuts, però finalment es va arribar al final amb el triomf i la lògica alegria per la salvació.

UD MATARONESA 2-2 UD GRAMENET AT.

UD MATARONESA: Rafa, Carlos, Miguel, Alvero, Manolo (Musta 55’), Pompido, Campaña (Koke 66’), Comas, Badre (Alaji 55’), Diego (Ito 66’), Isaac (Palanco 6’) i Pedro.
GOLS: 29’ Badre (1-0), 43’ Campaña (2-0), 63’ Agust (2-1) i 82’ Agust (2-2).

Futbol Mataronesa - Gramanet

La Mataronesa es va deixar empatar el partit després d'anar guanyant 2-0, i després dels resultats d’aquesta jornada, la salvació es queda a dos punts, quan falten dues jornades per disputar.
Va ser un partit vistós, molt competit, igualat i obert fins al final, amb nerviosisme pel que estava en joc, i que va tenir dues cares. En la primera meitat la Mataronesa va dominar amb un joc directe que va donar els seus fruits amb el primer gol de Badre aprofitant l'assistència de Palanco i després quan Campaña va marcar de xut des de fora de l'àrea.

Però a la segona meitat, quan la Mataronesa tenia el resultat a favor i jugava en superioritat numèrica per una expulsió visitant, va cedir terreny i la Gramanet ho va aprofitar per empatar. En els últims minuts els locals es van bolcar a l'àrea visitant però la fortuna els va girar l'esquena.

AD LA LLÀNTIA 2-3 LLOREDA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Sergio López, Omar, Artero, Oriol (Muslera 60'), Juanma (Toni Muñoz 46'), Ibra, Isra, Said, Aitor, Sergio Cobo.
GOLS: 31' OMAR (1-0); 34' Almazan (1-1); 35' Ivan (1-2); 47' Jurado (1-3); 78' ISRAEL p.p.(2-3).

Futbol La Llàntia - Lloreda

L'equip verd sortia amb ganes d'aconseguir el triomf davant d'un equip molt seriós i amb experiència a la categoria som és el Lloreda i va aconseguir el que semblava més important que era avançar-se en el marcador amb un gol d'Omar, però la rèplica badalonina va ser quasi immediata i al descans es va marxar amb avantatge visitant, i només començar la segona part va arribar el tercer que va deixar molt tocat l'equip local. Els llantiencs van intentar la reacció però, jugant massa nerviosos, no van poder aconseguir capgirar el marcador.