Jornada propícia per fer el ple a 2a Catalana

Els tres equips mataronins contra equips de la zona baixa i haurien de sumar els nou punts

Els tres equips mataronins de 2a Catalana de futbol, que estan en situació complicada, sobretot Mataronesa i La Llàntia, tenen una bona ocasió de fer el que no han fet en tota la temporada o sigui sumar els nou punts, i donar un pas important cap a la salvació.

150905 FUT Mataronesa - Canyelles

Començarà la UD Mataronesa rebent un equip que fa poc estava a 2a Divisió B com és la UD At. Gramenet que ara està en crisi situat a la penúltima posició amb 25 punts i té la permanència pràcticament impossible. És un partit transcendental per a l'equip arlequinat que està en 16è lloc en zona de descens amb 31 punts i que per salvar-se ha d'intentar guanyar tot el que queda.

Futbol La Llàntia - Montcada

El diumenge al migdia (12:15 h) serà el torn de l'AD La Llàntia que també juga a casa i davant un rival una mica més fort en teoria com és el Lloreda que ve de guanyar per la mínima a la Mataronesa. Els badalonins ocupen el 12è lloc amb 37 punts, igualats amb el Cirera, i vindrà a mort ja que una victòria els allunyaria quasi definitivament del descens. Per als llantiencs, que estan igualats a 31 punts amb la Mataronesa, l'única opció és també intentar guanyar-ho tot.

Futbol Cirera - Europa B

I finalment el diumenge a les 20 hores el Cirera (11è amb 37 punts) visita el cuer, el Tecnofutbol, equip ja descendit i que només ha guanyat un partit a casa seva, i davant del qual els grocs han de sumar tres punts recuperat el seu millor joc de camp contrari que aquesta temporada no han acabat de trobar. Aquests tres punts podrien assegurar la permanència segons com vagin els altres resultats.