El Cirera ensopega a casa mentre La Llàntia guanya fora

La Mataronesa va perdre al camp del Lloreda i es veu superat per l'equip llantienc

Només un dels tres equips mataronins de 2a Catalana jugava a casa, i era la UD Cirera que podia aconseguir tres punts que l'acostessin a la permanència, però de forma semblant al que li passaria al Mataró a la tarda, va veure com l'equip visitant li remuntava el seu gol inicial i no va poder puntuar, i està només 4 punts per sobre del descens, quan falten 9 punts per jugar.

La bona notícia de la jornada va ser la victòria de l'AD La Llàntia al camp del Martinenc B que li permet mantenir les esperances de salvació que s'haurien esfumat en cas de derrota. Amb els tres punts atrapa, i supera per golaverage, el tercer equip mataroní, la UD Mataronesa, que va perdre a Badalona al camp del Lloreda.

Futbol Cirera - Besos BV

UD CIRERA 1 - 2 BESÓS BARÓ VIVER

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez (Joel 77'), Albertito, Duran, Rafa (Othman 77'), Castillo (Pau 70'), Laborda, Toni Redondo, Vega (Fran 63'), Peque, Izar.
GOLS: 20' PEQUE (1-0); 35' Samu (1-1); 45' Abel (1-2).

L'equip groc es va avançar amb una bona rematada de cap de Peque i això semblava obrir el camí a un partit tranquil. Però els visitants van aprofitar bé les seves ocasions per capgirar el marcador abans del descans i després l'equip local va perdonar molt i es va quedar sense puntuar.

MARTINENC B 2 - 4 AD LA LLANTIA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Sergio López, Omar, Juanjo, Oriol, Ibrahima, Delfín, Isra, Juanma (Said 53'), Aitor i Sergio Cobo (Toni Muñoz 63').
GOLS: 18'  AITOR (0-1); 21' AITOR (0-2); 47' Collins (1-2); 51' Aleix (2-2); 69' AITOR (2-3); 90' SAID (2-4).

L'equip llantienc havia de guanyar si no volia veure's condemnat al descens i va fer un gran partit davant un rival directe. Aitor va fer dos gols, un de cap i un altre de gran xut per posar el 0-2 al descans. L'equip martinenc va empatar en poc minuts, però això no va enfonsar els llantiencs i un gol d'Aitor, completant el "hat-trick", els va tornar a posar per davant i Said, ja sobre el temps, va donar la tranquil·litat definitiva.

Futbol La Llàntia - Montcada

LLOREDA 1 - 0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Paco, Alvero, Mosquera (Koke 46’), Raúl, Manolo, Pompido (Ito 76’), Comas, , Palanco (Campaña 64’), Isaac, Alaji (Joel 64’), Musta, Rafa i Carlos
GOLS: 27’ Rojas (1-0).

Partit a cara o creu, on la Mataronesa no va poder davant un bon Lloreda, i veu com se li complica molt la permanència.
El partit va començar amb un joc intens per part dels dos equips, on les ocasions s'alternaven a les àrees. Però van ser els de Badalona els qui es van avançar en el minut 27 a la sortida d'un córner. La Mataronesa va replicar amb un xut de falta de Palanco al travesser.
A la represa va ser la Mataronesa la que va proposar un joc més directe, tenint diverses oportunitats de canviar el signe del partit, però el Lloreda es va defensar amb tot. En els últims minuts, els de Mataró van tenir diverses ocasions per empatar el partit, però sense sort.