El Cirera juga a casa el diumenge, i Mataronesa i La Llàntia a fora

Busca un triomf davant el Besós BV que li asseguri gairebé la permanència

La UD Cirera és l'únic equip mataroní de 2a Catalana de futbol que juga a casa aquest cap de setmana i en aquesta ocasió ha canviat l'horari habitual, ja que jugarà el diumenge a les 16.30 hores rebent el Besòs Baró Viver, en un partit on busca tres punts que gairebé li assegurarien la permanència.
L'equip cirerenc ocupa la 10a plaça amb 37 punts mentre que l'equip barceloní és 8è amb 45 punts. Aquesta temporada els grocs han estat més ferms a casa que no pas la temporada passada i busquen la vuitena victòria a camp propi, que els allunyaria del descens.

Futbol Cirera - Europa B

Mataronesa i La Llàntia juguen al camp de rivals directes

Per la seva part els altres dos equips mataronins, que estan en zona de descens, juguen fora de casa, tots dos a les 12 del migdia del diumenge, i busquen tres punts gairebé imprescindibles per intentar sortir del descens quan només queden quatre jornades per acabar el campionat, ja que juguen contra dos rivals directes.
La UD Mataronesa està fora de la zona de descens directe però ocupa la posició 14a amb 31 punts i ara mateix baixaria perquè és el pitjor classificat dels grups de Barcelona en aquesta posició. L'equip arlequinat juga al camp del Lloreda a Badalona, que és 13è amb 34 punts.
L'AD La Llàntia encara ho té pitjor, ja que és el 16è amb 28 punts, i  juga al camp del Martinenc B, que és 12è amb 34 punts, en un partit fonamental per a les seves aspiracions de permanència. Una derrota gairebé el condemnaria al descens.

Mataronesa-llantia