Dos partits importants a casa per a Mataronesa i La Llàntia

Els dos equips estan en perill de descens a la 2a Catalana

Aquest cap de setmana s'ha trencat la unitat que es mantenia en les darreres setmanes i degut a que la UD Cirera repeteix fora de casa, només seran dos els equips de 2a Catalana que juguen a  casa nostra. Però tant la UD Mataronesa com la AD La Llàntia tenen dos partits molt importants per tal d'intentar sortir de la zona perillosa.

Mataronesa-llantia

La Mataronesa juga el dissabte

El primer equip en jugar serà la UD Mataronesa, el dissabte a les 17 hores al Camí del Mig, on rebrà el Martinenc B, un rival directe. L'equip arlequinat està situat en 14è lloc (que pot portar el descens per puntuació respecte al mateix lloc d'altres grups) amb 30 punts i els martinencs estan en 12è lloc amb tres punts més. La Mataronesa busca un triomf vital que li permeti trencar la mala ratxa que acumula de 9 jornades sense guanyar, amb només dos empats. A la darrera jornada a casa van perdre per 0-3 davant el Llefià.

La Llàntia rep el segon classificat el diumenge al migdia

El diumenge al migdia (12:15 h) serà l'AD La Llàntia, 16è classiticat amb  28 punts, el que tindrà una dura prova ja que rep el segon classificat, el San Juan de Montcada (61 punts), que vindrà molest ja que la setmana passada la Mataronesa va treure un empat del seu camp i en l'anterior només havien pogut empatar en el seu derbi local contra el Montcada. Només han perdut quatre partits fora de casa i serà un rival molt difícil de batre per a un equip llantienc pressionat pels nervis i que en el darrer partit jugat a casa va perdre per 1-3 davant el Premià de Mar.

La UD Cirera es desplaça a Nou Barris

I també el diumenge al migdia (12 h) la UD Cirera, 10è classificat amb 37 punts i 7 per sobre de la zona de descens, es desplaça a Barcelona, a Nou Barris, per enfrontar-se al Canyelles, equip que està situat un lloc per sota seu amb 33 punts. Indubtablement és una magnífica ocasió perquè l'equip groc obri forat i doni un pas molt important cap a la salvació. L'equip barceloní ha perdut set partits a casa seva.