Només la Mataronesa puntua a 2a Catalana

Va empatar al camp del segon classificat, mentre Cirera i La Llàntia perdien també fora de casa

Els tres equips mataronins tenien compromisos complicats fora de casa i només un d'ells va poder puntuar i per tant entre tots només van sumar un punt dels 9 possibles. La UD Cirera continua allunyada del descens, però Mataronesa i La Llàntia estan en zona perillosa.

160425Fu_MataronesaSJM

SAN JUAN MONTCADA 2-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Alvero (Campaña 80’), Hassan (Manolo 78’), Mosquera, Miguel, Jurado (Koke 80’), Pompido, Palanco, Zaka (Ito 77’), Badre, Isaac, Musta i Paco.
GOLS: 10’ Alvero (1-0), 19’ ZAKA (1-1), 25’ Jurado p.p. (2-1) i 87’ ITO (2-2).

Una Mataronesa sense complexos va aconseguir un valuós empat davant el segon classificat.
En els primers compassos l'equip montcadenc va sortir a pel partit i es va avançar ben aviat, però l'equip mataroní va començar a tenir les seves primeres ocasions i va arribar el gol de l'empat obra de Zaka, aprofitant una assistència de Palanco. De seguida la Mataronesa va tenir la mala sort de marcar-se un gol en pròpia porta, però el partit fins al descans va continuar molt obert.
Poc després de la represa, l'equip local es va quedar en inferioritat, però tot i això van dominar durant molts moments i quan semblava que el domini local donaria els seus fruits, Ito va marcar el gol de l'empat en rematar de cap una falta directa. En els últims minuts un esplèndid Rafa va salvar el gol de la victòria local.

SANT POL 2-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac, Laborda, Castillo, Carlos Gómez (David Jiménez 83'), Pau (Fran Carrasco 60'), Duran, Toni Redondo, Àngel (Flores 71'), Peque, Izar.
GOLS: 48' Carles (1-0); 68' Shuta (2-0).

Els santpolencs van obrir el marcador amb un gol des del mig camp que va deixar tocat per uns moments l'equip cirerenc, que havia aguantat bé durant tota la primera part, i quan va semblar que l'equip groc reaccionava va rebre el segon que ja va ser una llosa insalvable.

LLEFIÀ 2-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Carmona (Sergio López 67'), Omar, Artero, Juanjo (Ferran 80'), Ibrahima, Delfín (Martín 80'), Diallo (Vela 64'), Isra, Muñoz, Aitor (Sergio Cobo 64').
GOLS: 36' AITOR (0-1); 56' Juanjo p.p. (1-1); 75' Monthy (2-1).

L'equip llantienc es va avançar amb un gran gol de falta directa del seu capità Aitor, i van arribar al descans amb avantatge, i a més amb superioritat numèrica per expulsió d'un jugador local. A la represa s'estava controlant força bé la situació però la mala sort en forma de gol en pròpia porta va permetre els badalonins igualar el marcador i a partir d'aquí tot podia passar i el Llefià va treure tot el coratge per acabar guanyant el partit.