El Cirera guanya i s'allunya del perill

Mataronesa i La Llàntia perden a casa i ja estan en zona de descens

Els tres equips mataronins de la 2a Catalana jugaven a casa buscant el ple de punts, però només la UD Cirera va poder sumar i puja cap a amunt a la classificació, mentre que Mataronesa i La Llàntia van perdre i cauen a la zona de descens, els llantiencs de ple i la Mataronesa a la 14a plaça que, ara mateix per la puntuació, també els enviaria cap avall.

UD CIRERA 2-0 EUROPA B

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez, Albertito, Castillo, Romero (Isaac 46'), Laborda (Pineda 59'), Toni Redondo (Fran 24'), Joel, Ángel, Peque i Pau.
GOLS: 5' ÁNGEL (1-0); 90' PAU (2-0).

L'equip cirerenc va guanyar un partit que es preveia complicat, però que se li va posar de cara ben aviat amb un gol d'Ángel, que va rematar de forma espectacular una assistència de Peque. Després, el partit va ser un frec a frec constant i es va decidir ja acabant amb un bon xut de Pau des de fora de l'àrea. Aquest és el tercer triomf seguit dels grocs que respiren ja en zona tranquil·la.

Futbol Cirera - Europa B

UD MATARONESA 0-3 LLEFIÀ

UD MATARONESA: Paco, Alvero (Musta 71’), Navarro,Palanco, Zaka (Badre 65’), Pompido (Jurado 46’), Koke, Comas, Alaji, Manolo (Hassan 71’), Miguel (Raúl 85’), Diego i Rafa
GOLS: 30' Gascón (0-1); 75' Sosa (0-2), 77' Gascón (0-3).

La Mataronesa va sortir a fer-se amb el partit, però davant es va trobar amb un Llefià amb un joc ranci i conservador, que va aprofitar una errada defensiva local per avançar-se. A la represa la Mataronesa, amb moltes urgències, es va estavellar contra la defensa badalonina, sense poder crear sensacions clares de perill, mentre el seu rival aprofitava les seves comptades ocasions per fer dos gols més. 

AD LA LLÀNTIA 1-3 PREMIÀ DE MAR

AD LA LLÀNTIA: Dani, Carmona (Sergio López 46'), Omar, Artero, Oriol (Juanjo 75'), Ibrahima, Isra, Diallo (Aitor 75'), Delfín (Ferran 61'), Toni Muñoz (Vela 75'), Sergio Cobo.
GOLS: 55' ISRA (1-0); 64' Edu (1-1); 81' Jose Sànchez; 82' Roque (1-3).

Després d'una primera part intensa i sense gols, l'equip verd es va avançar amb un gol de falta directa d'Isra, però l'equip premianenc demostrant la seva ambició i la seva necessitat de punts per lluitar per l'ascens, va remuntar amb tres gols, els dos últims en un minut, aprofitant el desconcert llantienc.