Els tres equips de 2a Catalana juguen fora de casa

Tots tres juguen el diumenge i dos d'ells en camps d'ex-segona B

Els tres equips mataronins de 2a catalana aquest cap de setmana juguen fora de casa, tots tres en diumenge, i dos d'ells ho fan en camps que havien estat de 2a Divisió B.

Dos d'ells juguen el diumenge al matí. El primer en començar, a les 12 hores, serà la UD Mataronesa (12è classificat amb 29 punts, i que porta sis jornades sense guanyar) que visita el camp del Premià Esportiu, equip que havia jugat a 2a Divisió B, fins la temporada 2000-01 en que va baixar i que després ha anat caient en picat. Ara és un dels aspirants a l'ascens, però en les darreres jornades ha perdut una mica d'empenta i està en tercer lloc amb 51 punts a 4 punts del lloc de promoció. Per tant l'equip arlequinat trobarà un equip premianenc molt necessitat dels punts.
A la primera volta a Mataró es van imposar els premianencs per 0-2.

mataronesa-llantia

A les 12:15 hores l'equip de la AD La Llàntia (13è classificat amb 28 punts, només un per sobre de la zona de perill) visitarà al camp del Carmelo, un equip que està en cinquena posició amb 43 punts, però lluny dels dos llocs de privilegi. Els llantiencs buscaran el segon triomf de la temporada fora de casa.
A la primera volta el resultat va ser d'empat a un gol.

Cirera-La llantia

Finalment a la tarda a les 17 hores la UD Cirera (que està classificat en 10è lloc amb 31 punts) visitarà un altre equip que havia jugat a la 2a Divisió B com és la UD Gramenet, però que ara és el penúltim classificat amb 22 punts en clar perill de baixar a 3a Catalana. Sembla una bona ocasió per obtenir un triomf que catapulti l'equip cirerenc cap amunt a la taula.
A la primera volta a Cirera va guanyar la Grama per 2-3.