Els tres signes en els tres partits de 2a Catalana a casa

Cirera guanya, Mataronesa empata, La Llàntia perd

Els tres equips mataronins de 2a Catalana que estaven empatats a punts i, molt a prop de la zona de descens, buscaven el passat cap de setmana una triple victòria aprofitant que jugaven tots tres a casa, però una vegada més, com ha passat al llarg de tot el campionat fins ara, això no ha estat possible i s'han produït els tres resultats, amb victòria cirerenca que dóna aire a l'equip, empat de l'equip arlequinat, que continua sense tastar el triomf des de fa sis jornades, i derrota de l'equip verd, que veu trencada una bona ratxa de triomfs a camp propi.

UD MATARONESA 1-1 CARMELO

UD MATARONESA: Rafa, Alvero, Hassan, Jurado (Diego 75’), Isaac (Musta 85’), Alaji, Zaka (Ito 64’), Pompido, Comas (Carlos 84’),  Manolo (Mansilla 75’), Miguel, Mosquera  i Pedro.
GOLS: 28’ ZAKA (1-0) i 41’ Raúl (1-1)

L'equip arlequinat buscava un revulsiu i va debutar a la banqueta Josep Zaragoza, però no va poder reaccionar amb triomf i es va haver de conformar amb un empat, davant un Carmelo molt combatiu.

En la primera meitat la Mataronesa va posar més ritme a la pilota, dominant els temps del partit. En el minut 28 arriba el primer de la tarda en una internada per banda de Zaka (1-0). Els de Barcelona es defensaven amb ordre sense crear sensació de perill, però prop del descans va arribar el gol de l'empat a la sortida d'un servei de cantonada.

En la segona meitat el ritme del partit no va defallir, amb ocasions per als dos equips per desequilibrar el marcador. Però les bones actuacions dels porters i les defenses van impedir que el marcador es mogués.

Futbol Mataronesa - Carmelo

UD CIRERA 4-2 LLOREDA

UD CIRERA: Toni, Miguel (Isaac 75'), Albertito, Castillo, Carlos Gómez (Fran 46'), Rafa, Pau (Agus 46'), Toni Redondo, Peque (Àngel 70'), Romero i Joel (Othman 77').
GOLS: 18' PEQUE de penal (1-0); 41' Loren (1-1); 47' PEQUE (2-1); 54' Rojas (2-2); 61' MIGUEL (3-2), 63' PEQUE (4-2).

L'equip cirerenc va aconseguir una victòria molt important davant un rival directe al qual ara supera a la classificació. No va ser fàcil, ja que l'equip local es va avançar per dues vegades, amb dos gols de Peque, però van replicar els badalonins. Però en dos minuts l'equip groc va decidir el partit, primer amb una rematada de Miguel amb assistència d'Albertito i després Peque completant el seu "hat-trick" definint una bona acció entre Agus i Joel. I així el Cirera puja uns llocs i respira una mica.

Cirera-la Llantia

AD LA LLÀNTIA 1-2 GUINEUETA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Sergio López, Oumar, Artero (Vela 58'), Juanjo (Ferran 73'),  Cristian, Isra, Ibra, Said, Toni Muñoz, Sergio Cobo (Guti 76').
GOLS: 32' Roger (0-1); 57' TONI MUÑOZ (1-1); 90' Iker (1-2).

Derrota dolorosa de l'equip llantienc davant un equip molt més experimentat a la categoria i va trencar així la bona ratxa de quatre victòries seguides a casa que duia l'equip mataroní i situant l'equip verd a només un punt de la zona de descens directe.
Un gran gol de Toni Muñoz va equilibrar el gol dels barcelonins a la primera part, però quan acabava el partit l'equip visitant va marcar el gol del triomf deixant glaçada la parròquia local.