Els tres equips de 2a Catalana de futbol juguen a casa

Cirera, Mataronesa i La Llàntia estan empatats a la classificació, a prop del descens, i reben rivals complicats

Els tres equips mataronins de 2a catalana de futbol, que estan empatats a la classificació a 28 punts i juguen tots tres com a locals, busquen una vegada més (encara no s'ha aconseguit fins ara) el ple de punts, que a més és força necessari tenint en compte la situació complicada a la classificació, ja que només un punt separa els tres equips de la zona de perill. Però els tres rivals són equips clàssics de la categoria i més experimentats que els mataronins.

Cirera-Montcada

 

El dissabte la UD Cirera rep a les 16.30 hores el Lloreda, equip situat en desè lloc immediatament per sobre dels tres mataronins, amb 30 punts. O sigui que de caure a Cirera l'equip badaloní podria veure's superat. El Lloreda ha aconseguit 11 punts en els 12 partits jugats fora de casa.

 

MATARONESA

I el mateix dissabte, mitja hora més tard la UD Mataronesa rep el Carmelo, que és sisè amb 42 punts. L'equip barceloní ha guanyat 19 punts en els 13 partits jugats com a visitants dels quals només n'ha perdut quatre. Per tant rival complicat per als arlequinats.

La llantia futbol

I finalment el diumenge a les 12.15 hores l'AD La Llàntia rep la Guineueta que és setè amb 40 punts. La Guineueta també ha fet 19 punts en els 13 partits jugats fora de casa, dels quals n'ha guanyat sis. També sembla un rival complicat per a l'equip llantienc que porta 5 victòries seguides a casa seva.