La mataronina Marta Torrejón a prop de la sorpresa amb el FC Barcelona

L'equip blaugrana, on també hi ha la dosriuenca Olga Garcia, va estar a punt de donar la sorpresa a la Champions davant el PSG

La futbolista mataronina Marta Torrejón va jugar ahir amb l'equip del FC Barcelona la tornada dels quarts de final de la Women's Champions League a l'Stade Charléty de París on van estar a punt de donar la gran sorpresa davant el París Saint Germain, actual subcampió d'Europa.

160331Fu_Torrejonjoc

L'equip blaugrana va fregar l'èxit, ja que va mantenir l'empat a zero, el mateix resultat que s'havia produït a l'anada, i només va encaixar un gol quan faltaven cinc minuts per acabar, de forma força cruel, ja que la portera va aturar la rematada de cap de la davantera francesa Cristiane, però se li va escapar cap a dins de la porteria. I això succeïa poc després que Bàrbara Latorre hagués tingut una clara ocasió per fer pujar el 0-1. La jugadora mataronina va formar part d'una defensa que va estar esplèndida mantenint a ratlla la potent davantera de l'equip parisenc.

160331Fu_FCBarcelonafem

A l'equip blaugrana, que ara mateix està situat en segon lloc de la 1a Divisió estatal a un punt de l'Atlhetic de Bilbao, hi ha una altra jugadora maresmenca, la davantera Olga Garcia, de Dosrius, que s'havia format al Futsal Mataró, i que a l'eliminatòria anterior de vuitens de final davant el Twente holandès havia fet els dos gols de l'equip blaugrana que tant a Holanda com al Mini va superar per 1-0 l'equip holandès.

160331Fu_OlgaGarcia

Marta Torrejón i Olga Garcia són dues de les sis jugadores de l'equip blaugrana que han estat cridades en la darrera convocatòria de la selecció espanyola que jugarà els dies 8 i 12 d'abril dos partits classificatoris per a l'Eurocopa davant Portugal i Irlanda. També han estat presents en els dos darrers partits d'Espanya, amb empats davant Escòcia (1-1) i Romania (0-0).

160331Fu_Torrejonseleccio