Bons resultats al 3r Torneig AEiLL Cerdanyola Chacon Cup

Valoració positiva de l'entitat mataronina en un esdeveniment que cada edició guanya més pes

3 torneig cerdanyola

Després de tres dies molt intensos i quatre mesos de preparatius per intentar que tots els assistents i participants poguessin gaudir del futbol i d'espectacle a les instal·lacions esportives de Cerdanyola, el III Torneig AEiLL Cerdanyola Chacon Cup va finalitzar el passat cap de setmana, després que hi participessin 53 equips, 600 jugadors i més de 3000 espectadors que van passar-se per Cerdanyola en algun moment del torneig.

Divendres a la categoria debutants (escoleta) el Sant Celoni es va proclamar vencedor davant del CE Parets; tercer classificat va ser el CF Ametlla i quart el C.E. Mataró. Dissabte a la categoria prebenjamí un poderós Cardedeu va guanyar el torneig imposant-se en la final al prebenjamí A de l’AEiLL Cerdanyola. Tercer va ser l’UD Cirera i quart el Vilassar. Diumenge concloíem amb els alevins. Un autoritari CE Mataró vencia a la FE Grama després d'un gran torneig d'aquests. Tercer classificat va ser el CE Premià i quart la Juventus AC. L'equip amb millor fair play va ser l'Escola de futbol Performance, el pitxitxi del torneig Alejandro de la FE Grama, el millor porter i imbatut en tot el torneig va ser Richi del CE Mataró i el millor jugador també amb els mateixos gols que el pitxitxi, Jordi.

El club mataroní, organitzador de l’acte, va voler agrair la presència a tots els participants, col·laboradors, patrocinadors i tota la gent que va ajudar en l’organització de l’esdeveniment, cada cop amb més repercussió, mentre ja es comença a pensar en l’organització de la quarta edició.