Tres derrotes dels equips mataronins a 2a Catalana

Els tres equips continuen empatats a la classificació però amb la zona de descens més a prop

Els tres equips mataronins de 2a Catalana van tenir una molt mala jornada, ja que cap d'ells va puntuar en els deus desplaçaments i d'aquesta manera continuen empatats en la classificació, però ara amb la zona de descens més a prop, ja que el 14è lloc que pot suposar el descens si és un dels pitjor puntuats, cosa que ara mateix passa, està a només un punt.

Cirera-La llantia

FUNDACIÓ HERMES 2-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Guti (Bilal 46'), Sergio López, Artero, Uri, Delfín (Papi 73'), Ibra, Diallo, Said, Vela (Yupa 86'), Muñoz.
GOLS: 3' Baby (1-0); 46' Baby de penal (2-0); 56' SAID de penal (2-1).

L'equip llantienc, dels tres equips mataronins, va ser el que va tenir més a prop l'empat i això que jugava al camp de l'equip millor situat, però el bon joc que fa no ve acompanyat de bons resultats quan juga fora de casa. Els montgatencs van avançar-se molt aviat i després van marcar el segon només començar la segona part. Tot i el cop, l'equip verd va reaccionar i ben aviat va reduir diferències, també de penal, i després en un partit molt obert hauria pogut empatar però no va haver-hi sort.

160314Fu_MataronesaHermes

GUINEUETA 3-1 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Alvero, Hassan, Navarro (Ito 75’), Isaac, Campaña (Comas 58’), Koke, Musta (Zaka 58’), Manolo (Mosquera 79’, Joel (Alaji 70’), Miguel i Mansilla.
GOLS: 18’ Samu (1-0), 44’ Nil (2-0), 68’ Isaac (2-1), 82’ Roger ( 3-1).

El partit va començar amb intensitat sense un dominador clar del joc, les ocasions de gol s'alternaven en les dues àrees. Però la balança es va decantar del costat local abans del minut vint i després, quan la Mataronesa buscava l'empat, va arribar el segon, ja a prop del descans, en un llançament de falta directa.
En la segona meitat el partit seguia en la mateixa línia, amb una Mataronesa que buscava canviar el signe del partit. Les decisions arbitrals van condicionar el joc arlequinat, però tot i això Isaac va aconseguir el 2-1. Els nervis es van instal·lar en les files locals, arribant els millors minuts de la Mataronesa, faltant-los aquest punt de fortuna per donar la volta al marcador, i en canvi en el minut 82 va arribar el tercer dels locals després de dues bones intervencions de Rafa.

MARTINENC B 3-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Pau 58'), Albertito, Duran (Rafa 68'), Carlos Gómez , Àngel (Toni Redondo 77'), Ivan, Romero, Joel, Peque, Izar (Ohtman 58').
GOLS: 17' Cristian (1-0), 56' Tarrés (2-0); 89' Cristian (3-0).

Decepció per a l'equip cirerenc que, ara que està donant la talla a camp propi, no acaba de funcionar fora de casa. La setmana anterior havien pogut amb el líder i en aquesta ocasió van caure davant d'un equip en zona de descens però molt lluitador, que no els va deixar jugar i que va aprofitar les seves ocasions, i que amb aquest triomf se situa a un sol punt dels tres equips mataronins.