Els tres equips de 2a Catalana de futbol es desplacen

Els tres equips mataronins, igualats a 28 punts, tenen partits força complicats

Els tres equips mataronins de 2a Catalana de futbol es desplacen tots tres, després que la setmana passada juguessin a camp propi, amb victòries de Cirera i La Llàntia i derrota de la Mataronesa, que van fer que els tres equips quedessin empatats a 28 punts a les posicions 10a, 11a i 12a de la classificació, però no massa lluny de la zona de descens, que està a només 4 punts.

La UD Mataronesa juga el dissabte a les 18 hores a Barcelona, al camp de la Guineueta, equip situat al 7è lloc amb 37 punts, que a la primera volta va guanyar al Camí del Mig per un contundent 1-4 i que fins ara al seu camp ha cedit 11 punts en els 11 partits jugats.

mataronesa-llantia

La AD La Llàntia juga mitja hora més tard (18:30 h), però una mica més a prop, a Montgat al camp de la Fundació Privada Hermes, equip que està en el segon lloc, o sigui en posició de promoció d'ascens amb 49 punts. El seu camp és un dels que menys punts han volat, només 5 en els 11 partits disputats. A la primera volta els llantiencs van guanyar per 2-1.

Què és la Fundació Privada Hermes?

La UD Cirera juga el diumenge a les 12 hores al Camp Municipal del Guinardó, i aparentment és l'equip que ho té millor, però tampoc se'n pot refiar ja que el seu rival, el Martinenc B, està lluitant per sortir de la zona de descens. L'equip martinenc està en 15a posició amb 24 punts i a la primera volta va caure golejat per 5-0 al Municipal de Cirera.

Cirera-Montcada