Gran victòria del CE Mataró a Mollet

Dos gols en el tram final donen tres punts molt importants

Per fi la sort ha acompanyat el bon joc del CE Mataró i l'equip groc-i-negre ha tornat de Mollet amb els tres punts aconseguits al camp d'un equip que durant unes quantes jornades va ser líder de la competició, i que serveixen perquè l'equip respiri una mica en la seva lluita per fugir de les places de descens.

El partit ha estat un frec a frec constant i semblava anar, com el del passat diumenge, pel camí d'un altre empat a zero, però en el tram final Javi Bustos i Sergio Urbano, que havien entrat de refresc, han materialitzat el triomf de l'equip de José M. Polo.

De bon començament s'ha vist un Mataró amb ganes de dominar i de tenir la pilota, però a mesura que passaven els minuts l'equip molletenc, que necessitava els tres punts per no perdre contacte amb els de dalt, es va anar apropant amb perill a la porteria de Pol, i van tenir dues bones ocasions que no van transformar. Poc abans del descans, va ser Rodri qui va tenir una oportunitat, però el seu xut va sortir fora per poc.

La segona meitat va continuar molt igualada, i al tram final s'ha anat animant, i amb els canvis i amb gent de refresc s'ha vist un Mataró més incisiu i ha arribat el gol de Bustos, que ha obert la llauna amb el seu oportunisme, i després de Sergio Urbano de contraatac quan l'equip local buscava l'empat, i que ha desfermat l'alegria entre un equip que corria el risc de caure en posicions de descens.   

MOLLET 0-2 CE MATARÓ EF

CE MATARÓ: Pol, Willy, Kiku, Isma, Aitor González (Marc Ariño, 89'), Fiti, Víctor (Baba, 71'), Sergi, Uri (Bustos, 60'), Rodri (Abel Moreno, 81') i Cristian (Sergio Urbano, 71').
GOLS: 85' JAVI BUSTOS (0-1); 90' SERGIO URBANO (0-2).

Mataró-llefià